prima goederen !

Het tuintafeltje is van prima kwaliteit en mooi verpakt verzonden. Wel een late levering maar dit is zeker het gevolg van de Corona epidemie Dankjewel aan het volledige Keessmit team ! Dit is voor herhaling vatbaar ! Handig dat het geleverd kan worden ! Christel

Zeer duidelijke website en vlotte levering

De website is zeer duidelijk en de levering ging vrij vlot. Zeer tevreden !

Fijn contact, handige site, klantendienst hielp ook goed verder. Levering verliep vlot en we zijn momenteel heel tevreden!!

Goede service qua levering binnen tijdsbestek en product de juiste prijs/kwaliteit verhouding 👍

Uitstekende prijs/kwaliteit

Tevreden

Snelle levering; alles goed verlopen.

Prachtige stoel en perfecte levering.

De stoel die ik bestelde ziet er goed uit, zit supercomfortabel en de levering is verlopen zoals afgesproken.

Zeer comfortabele kussens

Gemakkelijk te onderhouden + op te bergen omdat ze zo veerbaar zijn

Super lounge!

Snelle levering, stevig ingepakt en makkelijk in elkaar te zetten!

Zeer vlot verloop

Alles was zeer duidelijk en is zeer vlot verlopen, de mogelijkheid om zelf het bezorgmoment te kiezen was ook nog een pluspunt. Top! Hier ga ik nog wel eens online shoppen.

Goede prijs kwaliteit

Degelijke loungset. Snelle levering. Alles in perfecte staat bij levering.

Goede kwaliteit gaan zeker€ ˋnog longues zetels kopen

Snelle levering tijdens Corona tijd , dikke knuffel

Geweldig kussens ontvangen

Ondanks de drukke periode toch snel geleverd

Tevreden

Er was schade aan het product bij aankomst van het pakket, maar Keessmit zorgde voor vervanging door een nieuw artikel te bezorgen.... tevreden van de service

goede kwaliteit & levering OK ten tijde van Corona

Kwaliteit ok. Transporteur had een paar keer mij proberen bellen van uit Nederland om dag van leveren af te spreken. Ten tijde van Corona perfecte afhandeling.

Onwetend

Ik moet tot op heden nog bericht krijgen over mijn bestelling

super content! beantwoordt volledig aan de verwachtingen !

super content,

Uitstekende aankoop

Gemakkelijk te bestellen, gepaste info en levering van het product

Kwaliteit

Zeer mooie kwaliteit

Topservice !

Alles perfect zoals je zou mogen verwachten. Vlotte website, goede omschrijving, de parasol is precies wat we ervan verwacht hebben. Duidelijke afspraken en geleverd zoals beloofd, in één woord TOP !

SUPER KWALITEIT EN SNELLE LEVERING

EEN AAN RADER VOOR IEDEREEN DEGELIJK MATERIAAL PRIJS EN LEVERING SUPER

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en over de verzeding

Het is de eerste keer dat ik iets bestel en daar zeer te vreden over

Super tevreden

Heel blij met het resultaat . Snelle levering en goed materiaal

Super aanwinst

Prima prijs/kwaliteit-verhouding. Goede afspraken rond levering en snelle levering. Aanrader!

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)