Zeer tevreden.

Goede kwaliteit, goede prijs, goede service

Snel geleverd en mooie collectie

Ik ben heel blij met mijn zitbanken vallen heel goed mee,super aan te bevelen

Mooi materiaal en snelle levering!

Kussens en ligbed zeer mooi. Al in België geleverd binnen de week na plaatsing bestelling.

Service is top!

Zowel service als producten die men aanbied zijn heel goed!

Snel en correct

Snelle levering, degelijk product

dik inorde!

Zetel was net zoals we gewenst hadden, levering had wel vertraging, doch alle begrip gezien de situatie.

Zeer tevreden van service en kwaliteit

Ik heb enkele outdoor loungekussens gekocht waar we zeer tevreden van zijn! Het was exact wat we zochten! Na 3 dagen werden ze geleverd, erg snel gezien de huidige omstandigheden! Echter werd er 1 kussen te weinig geleverd maar dit werd meteen rechtgezet na het te melden aan de vriendelijke klantenservice. 3 dagen later mochten we het resterende kussen in ontvangt nemen. Wij zullen zeker opnieuw bestellen wanneer we iets nodig hebben en kunnen het zonder twijfel aanbevelen!!

MIJN KOOPJE IS EEN KOOPJE

mijn trefwoorden waren ligstoel en koopje, binnen de 2 minuten had ik hem gevonden

Heb mijn bestelling gedaan, heel snel reactie zowel telefonisch als via mail! Super vriendelijk en snelle levering!! Super tevreden!!

Snelle bestellingsmogelijkheid

Ik zie ernaar uit om te kussens in ontvangst te nemen

Alles dik ok

Alles perfect verlopen

Mooi materiaal en betaalbaar

Communicatie verliep moeizaam en levering veel later dan aanvankelijk beloofd. Maar Corona zet heel de wereld op zijn kop, dus hebben we daar ook begrip voor

Mooie stoelen en kussens, goede levering,zeer tevreden

Zeer goede ervaring

Mooie tuibank , makkelijk te monteren

makkelijk en snel te monteren

Ruim aanbod, goede communicatie en vlotte correcte levering.

Dit was mijn derde aankoop en zal iedereen dit bedrijf adviseren. Belangrijk is de zeer goede communicatie. Ik had mijn artikel net voor de levering nog verwisseld en alles verliep zeer vlot met bijbetaling en levering. Top👍👍

Heel mooie tafel

Ik ben zeer tevreden. Het is een heel mooie tafel. Er was een kleine beschadiging maar pas gezien als tafel gemonteerd was...

alles goed

alles op tijd geleverd

vriendelijk en gedienstig

onderstaand kan ik nog niet beoordelen ,ik heb het nog niet in mijn bezit.

Zeer goede kwaliteit. Video filmpje toegestuurd gekregen voor de montage. Was een leuke karwei

Toplevering door topfirma

Alles vlot thuis gekregen ook in deze moeilijke coronatijden. Hopelijk gaat deze beschermhoes even lang mee dan de originele. Als je winter en zomer moet buiten vertoeven is het niet simpel !!!

Vlotte service

De bestelling en levering verliepen vlot.

Zeer makkelijke bestelling.

Makkelijke bestelling, goede opvolging en een gemak om de levering te organizeren.

Tijdige levering, goede communicatie, prijs-kwaliteit dik in orde.

Prima kwaliteit en prima service

Snel geleverd, goed ingepakt. Stevige bank van degelijke kwaliteit.

tevreden

Vlotte levering. Tevreden over de kwaliteit van de loungeset. Voldoet aan onze verwachtingen

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)