Heel correct geleverd en verwittigd voor levering. Super!

alles ok

alle ok

Vlot en makkelijk

Goede website, juiste levering

Snelle en vlotte levering

Tijdig en vriendelijke levering. Inclusief de professionele montage van de tafel. Een echte aanrader👍

Snelle levering van hoogwaardige producten voor een goed prijs

Op een tweetal dagen waren mijn mooie kussens (fluweel en katoen) geleverd. Minder dan 15€/stuk voor comfortable kussens van goede kwaliteit, van Europese makelij. Dat vind ik een pria ervaring!

Betaling, levering is vlot verlopen.

Overzichtelijke website. Ivm levering werd ik correct op de hoogte gehouden.

Duidelijke communicatie en mooi op tijd geleverd!

Een tevreden Belgische klant!!!

Vorig jaar bestelde ik een terrastafel met stoelen. Achteraf nog een parasol met voet. Onlangs heb ik mijn derde bestelling gedaan. We zijn super tevreden met het geleverde. Alles beantwoordt aan onze verwachtingen. Je vindt een zeer ruim aanbod op de gebruiksvriendelijke website en alles wordt gedetailleerd voorgesteld, voorzien van alle nodige informatie. Bestellen en betalen verloopt zeer vlot. De leveringsduur is kort, zelfs in coroatijden. De kwaliteit van de geleverde producten is top. Kees Smit, een zéér betrouwbare zaak!!

vlotte bestelling en levering

Zeer snelle service en mooie kwaliteit van kussens!

de levering kwam weliswaar in 2 stukjes aan, maar op zich wel snelle levering en mooie kwaliteit cab kussens 😊

Ik werd goed ingelicht

Werd goed en vriendelijk ingelicht

Alles ok.

Prima produkt dat snel werd geleverd. Goede communicatie per mail. Voor herhaling vatbaar !

Goe

Goe

Super!!!

superblij met mijn keuze. Mooi en prima kwaliteit. TOP!!!

super

snel, correct en betrouwbaar! een heel mooi ligbed werd geleverd volgens afspraken. Heel tevreden en zou er zeker opnieuw bestellen!

Goede prijs, snelle levering, lage verzendkosten

Ik bestelde een tuinkast, en enkele dagen later werd ze al geleverd, hoewel ik in België woon. De verzendkosten waren laag, wat nog meer motiveerde om te bestellen bij Kees Smit, gezien dit artikel bij ons onvindbaar was. Kortom, goede prijs, snelle levering, prima artikel.

Vlot

Aankoop en levering heel vlot verlopen.

Toppie

Een zeer correct zaak, bestellen en 2 dagen later thuis.

Zeer tevreden: kwaliteit, verpakking en levering. Bedankt!

Zeer degelijke kwaliteit voor een schappelijke prijs

De ligzetel van r&s design voldoet aan mijn verwachtingen. Zelf zonder extra kussens ligt de zetel comfortabel. Het bijgeleverde kussen is van goede kwaliteit. Genieten in de zon.

zeer goede kwaliteit en perfecte service !

eerste aankoop en zeer tevreden. Ik plaats nieuwe bestelling vandaag

Goede service en snelle levering.

Goede sevice en snelle levering.(België)

Super klantvriendelijk!

Loungekussen besteld via Keessmit. super snelle levering. Bij de eerste levering waren enkele artikelen te weinig. Opgebeld naar de klantendienst en hebben me vriendelijk geholpen, tegen het einde van de week had ik alle bestelde artikelen thuis. Net op tijd om van de zon te genieten!

snel, verzorgd en mooie kwaliteit

In tijden van corona verbaasde mij de snelle levering. De dralon kussens zijn mooi dik, goed gestikt en hebben de gewenste kleur

Vlot,mooi, degelijk,snel.

Vlotte service , Correcte levering. Mooie kwaliteit. Heel tevreden.

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)