Geleverde materiaal is van topkwaliteit

En een zeer snelle levering ... Altijd leuk !!

correct, kwaliteit, juiste leveringstijd ,kees smit is uw online winkel

zondag besteld, vrijdag ontvangen. Een mail ontvangen met de gewenste datum en leveringsdag. De dag voor levering een mailtje met het uur van levering bij benadering en de dag zelf een telefoontje een half uur voor levering. Top prestatie. Dadelijk uitgepakt, kwaliteit zoals gevraagd. Bedankt, kees smit

Heel tevreden

Mijn bestelling vroeger ontvangen dan voorzien. Goede kwaliteit voor weinig geld.

Awaysome :)

Correct bedrijf, handelt snel je vragen per mail, enige minpuntje lange levertermijn naar België > 7 dagen deze lijst is sneller dan de levering :)

Wat een goede service van kwaliteitsproducten!

nvt

In deze tijd was het toch mogelijk om online een tuinset te bestellen. Ben er heel tevreden over. Goede leertijd en heel vriendelijke chauffeur. Bedankt om toch te komen leveren.

Enkel PostNL liet op zich wachten

De aankoop ging zeer vlot. Levering was gisteren voorzien maar werd uitgesteld tot vandaag door PostNL. De opbergbox was eenvoudig in elkaar te steken. Enkel een schroevendraaier nodig. Zeer tevreden!

Zeer tevreden, vorig jaar en nu terug. Levering voldoet aan de verwachtingen en was snel.

Super mooi en comfortabel

Snel levering ondanks de omstandigheden Mooi en confortabel stoelen Bedankt aan iedereen de fabricant winkel en leverdienst !

Topservice

Zeer goede en snelle service en echte topkwaliteit.

Alles ok

Vlotte levering

Zeer goede levering en makkelijk te monteren

kwaliteitsvol produkt en snelle levering

eenvoudige bestelmethode, kwaliteitsvol produkt - begeleidende info via mail voor montage door Keessmit! - snelle levering van de box.

Super aankoop

Het is de eerste keer maar zeker niet de laatste ben superkontent met mijn aankoop en super service

Top kwaliteit, goede prijs en snelle levering.

Top kwaliteit, goede prijs en snelle levering

Vlugge en vlotte levering! Super Mooi design

Topservice!

Beginnend bij een aantrekkelijke website, vlugge afwerking van de winkelwagen en bijna onmiddellijke terugkoppeling via mail. Sterk gestuurde cliëntopvolging. Duidelijke leveringsafspraken en perfecte timing bij de levering. Dit gekoppeld aan kwaliteitsvolle artikelen!

prima kwaliteit voor een correcte prijs

Snelle levering en prima product voor een correcte prijs.

Goede kwaliteit

Snelle afhandeling. Drie stukken besteld en maar één geleverd 😕👎 niets moeten tekenen dus ook geen bewijs van ontvangst. Bizarre bedoening

super!!!

ik ben &eel tevreden van men bestelling, vooreerst een gemakkelijke site om bestelling te doen en een super snelle levering!!! jullie zijn TOP!!!

Snelle levering, goed verpakt, mooi product en vriendelijk contact!

Prima dienstverlening: vlotte communicatie zowel per mail als telefonisch, vriendelijk, to the point, kwalitatief.

Zeer scherp geprijst

Mijn eerste aankoop online bij Keessmit.be Vergeleken met andere online winkels zitten de prijzen wel zeer scherp , je krijgt ook veel info over de producten en ook wel eens een montagefilmpje, super handig. De levering was super snel mss was dit ook wel dank zij PostNL. Mijn eerste ervaring bij Keessmit is dus super positief.

Vlot verloop van zowel bestelling als van levering en administratie.

Superervaring

Kussens geleverd op tijd en van een goeie kwaliteit! Service tip top in orde!

Ondanks de coronacrisis kon ik de bestelling erg snel in ontvangst nemen.

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)