Snelle levering en kwaliteitvolle producten!

De bestelde producten zijn snel geleverd en kwaliteitvol! Ze komen perfect overeen met de beschrijving/foto's op de website.

Correct

Correcte afhandeling, goeie info van bestelling tot levering, veilig ingepakt, snelle levering. Kortom: perfect

gewoon schitterend !

Mijn bestelling werd nauwkeurig afgeleverd op de precies aangekondigde datum, het bestelde beantwoordde helemaal aan wat er van gezegd werd, en wat ik er van verwachtte, kortom : geweldig !

Vlot

Een snelle en vlotte bediening

Héél professioneel en vriendelijke, correcte, stipte levering !

Aan te raden !

Top service!

Via een eenvoudig systeem konden we zelf een moment kiezen voor levering, het hoefde niet eens binnen de eerste dagen. Vriendelijke bezorgers die het ook geen probleem vonden om de goederen helemaal tot in de tuin te dragen. Service kan niet beter!

Eerste aankoop en het zal niet de laatste zijn.

Zeer snelle levering en prijs kwaliteit,zeker een aanrader. Groetjes,

Tuinstoelen zijn nog mooier dan ze er online op foto uitzien! Top aankoop!

Beschrijving van het online product komt helemaal overeen met de werkelijkheid. Geen onaangename verrassingen. Heel snelle correcte levering!

alles zeer vlot

het is eerste maal dat ik bij keessmit kocht, wel al vorig jaar ook naar tuinmeubelen uitgekeken, maar dit jaar eindelijk een zelfde tafel gevonden als we in gebruik hebben en dan maar nieuw gekocht. Onze Teak tuinmeubelen blijven jaarin jaaruit buiten staan in alle weer en wind we kijken ook uit om de grote ovale tuintafel in teak 240x120 cm aan te kopen, maar hier zou de bon van 100 euro zeer welkom zijn. zeer interessant de filmpjes met hoe het product moet in elkaar gezet worden, zeer duidelijk.

snelle service en kwaliteitsproducten

snelle service en kwaliteitsproducten

heel mooi en snel geleverd , er stond wel één pootdop niet onder maar dat was snel in orde

Vlotte service

Ok

Van bestelling tot levering alles is perfect verlopen Ook blij met het geleverde product

Dikke prima! 10/10

Juiste prijs, maar vooral een heel erg correcte levering! Prima werk

prijs kwailiteit

makkelijk in elkaar te plaatsen

Stipte levering

Alles geleverd zoals afgesproken

Enorm vlot

Ik was enorm verbaast dat mijn bestelling zo snel geleverd werd

zeer positief

mooi tuinset, volledig zoals besteld, prettig contact met de telefoondienst. Bedankt.

Ziet er zeer goed uit

Snelle levering. Bijzonder vriendelijke chauffeur. De tafel zat goed verpakt en ziet er mooi en degelijk uit. Nu nog wat mooi weer en dan zijn we helemaal gelukkig.

goede prijs kwaliteit

ben heel tevreden van mijn bestelling en zeker van de prijs kwaliteit

Heel vlugge levering en hoge kwaliteit van bestelde kussens!

's namiddags besteld dag erna al geleverd om 11u30! Heel mooie kwaliteit van de bestelde kussens!

Alles was in orde , levering was heel rap . Bij uit pakken zagen we dat de poef een duik had gekregen . Één mailtje en twee dagen later direct een andere poef . Dit is echt zonder problemen gebeurt

Perfect!!!!

Duidelijke site, perfecte levering en prachtig materiaal!

Alles perfect gelopen ,goede verpakking stevige doos, snelle verzending ,goed product zoals beschreven .Zo goed dat ik mijn vriendin aangeraden heb om haar tuinkussens bij Keessmit te bestellen .

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)