snelle service!

Woensdagavond een tuinbank besteld .Goed geïnformeerd via mail ivm levering en vrijdag al in huis.👍

Heel mooie tuintafel stoelen en kussens Zeker tevreden voor herhaling vatbaar

prima service, PostNL faalt

Het meubel dat we besteld hebben is dik in orde. PostNL heeft een eerste levering niet afgeleverd omdat ze dachten dat het adres fout was. Kees Smit heeft er alles aan gedaan om de volgende dag de bestelling af te leveren. Een dikke pluim voor deze goede service.

Perfecte service

Snel antwoordt en correcte afspraken en levering

Uitstekende service

Alles perfect verlopen. Deel van bestelling was achterwege en na contact met klantenservice de dag nadien geleverd. Top!!!!

Vlot en snel

Goede kussens.

heel positief

Heel positieve ervaring zowel qua product als levering

Hele scherpe prijs, snelle en goede levering

Zeer scherpe prijs voor kwaliteit. Snelle levering, zijn er heel blij mee

zoals verwacht ;;; uitstekend !

Het is de eerste maal dat ik iets bestel bij Kees Smit, het bestelde artikel was zoals voorgesteld in online-schop, en niet lang hoeven wachten op levering : 3 dagjes is niks hé aangezien ik in Belgié woon en het van Nederland afkomstig was . mvg :Annie ......

Perfecte communicatie en service!!.

Alles was tot in de puntjes geregeld volgens afspraak, echt top!!!!.

Snelle levering, kwaliteit

Snelle levering van de meubelen,

Snelle en correcte service

Artikel voldoet aan de verwachtingen.

Mooi product en prima service

Heel tevreden.

zeer zeer snelle levering

zeer goed

Uitstekende service en goede kwaliteit tuinmeubelen

Uitstekende service, leveringstermijn en de levering zelf. Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden. Tuinmeubelen zijn van goede kwaliteit en je hebt veel keuze.

Ik ben zeer tevreden over de vlugge levering van de mooi loungeset

Uitstekende servive

Mijn bestelling werd perfect en tijdig afgeleverd

Korrekte snelle levering

De bestelde tuin kussens werden snel geleverd en voor een mooie prijs

Alles zeer professioneel.

Zeer goede communicatie, perfect geleverd, en prima handleiding voor montage. Top!

Ik heb niewe kussens voor mijn lounge besteld. Het stoff een de kleur zijn zoals vermeeld op de site, maar de afmettingen niet, die zijn 70 x 70 in plaats van 73 x 73. Zijn niet perfect, maar zijn mooi. Ik ben heel tevreden met de qualiteit een minder tevreden voor de afmettingen.

Perfect, identiek als op de site. Snelle levering. Een aanrader!

Mooie kwaliteit, mooie print.

Tevreden

1 dag later dan voorzien geleverd maar tevreden van het product!

Snelle en correcte levering

Een zeer snelle levering en kussens zijn net zoals op de foto.

Snelle levering. Alles goed en veilig verpakt. De kussens zijn zoals beschreven en verwacht. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

alles ok

snelle levering en tijdstip van 2 uur word op voorhand doorgegeven .

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)