Prima service, vandaag besteld, morgen geleverd !

Vlotte afhandeling

Gebruiksvriendelijke website

Uitstekend!

Reeds mijn 3e bestelling bij Kees Smit! Uiterst tevreden ! U wordt meerdere malen op de hoogte gebracht ivm levering, datum en uur. (Voor ons in België) Super vriendelijke chauffeur van Brinks! Kwaliteit van de meubelen is top, zeer mooi en makkelijk te monteren! Dikke 10/10

Heel vlot en degelijk materiaal

Een heel overzichtelijke website, dus gemakkelijk gevonden wat we nodig hadden. De levering was ook heel vlot. Alles mooi toegekomen in correcte staat en kleur. Een aantrekkelijkere prijs dan bij de concurrentie.

Vlotte bestelling

Op vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag geleverd, in België,ben héél tevreden...

Super service!!

Super correcte en snelle service

Tevreden

Kussens passen perfect in de ons zelf gemaakte lounge.Mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs.Hopelijk gaan ze wat jaren mee.

Prima kwaliteit en snelle service!

We zochten kussens voor een zelfgemaakte lounge en hebben deze gevonden! Zijn zeer tevreden, prijs kwaliteit! Prima service! Een aanrader.

Top levering en prijs kwaliteit uitmuntend

De keter rockwood besteld via de online site. De levering was vlot en snel. De box zelf is zeer ruim en degelijk. Heb er reeds 2 aangekocht.

alles ok

alles in orde

Uitstekende hulp snelle levering

Hele goede service direct geholpen en super snelle levering

Perfect!

Tuinzetels zijn mooi afgewerkt en van goede kwaliteit en zitten fantastisch,werden stipt op tijd geleverd door vriendelijke en behulpzame bezorger. Zeer tevreden als ik nog iets van tuinmeubelen nodig heb weet ik waar ik moet zijn. Groeten. Mels Marcel.

Snel en perfect!

Eerstvolgende werkdag al geleverd en goederen perfect

Super snelle en goede service!

Vorig jaar een Glatz parasol gekocht, nu nog eentje extra bij aangeschaft voor in onze mooie nieuwe tuin! Super mooie kwaliteit, heel chique en degelijke sterke parasolvoet. Een erg tevreden klant die in de toekomst zeker opnieuw een aankoop zal doen!

snel en accuraat

6 teakhouten tuinstoelen besteld en snel in huis! Prachtig uitgevoerde kwaliteit, goed verpakt. Goede communicatie heeft ervoor gezorgd dat alles naar wens is verlopen!

Nu genieten van mijn nieuwe duozit

Alles verliep perfect van bestelling tot levering . Zo ook de demo om mijn nieuwe duozit in mekaar te zetten . Ben heel blij met mijn duozit . Een aanrader .

Superervaring...

Zoveel klantvriendelijkheid en praktische uitvoering van mijn bestelling ben ik sinds jaren niet meer tegen gekomen.

Zee snelle en correcte levering , prima kwaliteit

Toegankelijke website, snelle levering , kortom alles in orde

Uitstekende service!

Perfecte bezorging van mijn aankoop, ben ook heel tevreden van mijn aankoop!

Overdonderd door de supersnelle levering

Ganse voormiddag rondgereden om een houten plooibare terrastafel te vinden...tevergeefs. Tot ik op Google ernaar zocht en onmiddellijk op het juiste adres kwam. Maar naar Nedeland rijden..dat zagen wij niet zitten. Toen bleek dat de tafel gratis geleverd werd in Diest (België)! Onmiddellijk besteld, betaald: 's middags besteld en de dag erna! in de voormiddag konden we de tafel al op ons terras zetten! Ongelooflijk wat een service, dikke 10 verdiend. Ik heb het ook aan vrienden verteld, iedereen is zeer verwonderd, maar het is werkelijk zo. Groetjes.

Veel keuze, voordelige prijs, snelle levering

Alle info over het product vind je terug op de website, eenvoudig te bestellen en binnen de 3 dagen aan huis (België) geleverd.

Vlotte verwerking en vlugge levering

Supersnelle levering 👍

Prima service en uitstekende kwaliteit Me happy 🙂

Voor eerste maal bij Kees Smit besteld en zeker niet de laatste keer

Alles is keurig en netjes verlopen van bestelling tot levering. Via mail of sms wordt u keurig op de hoogte gehouden wnr uw bestelling geleverd wordt. Top werk ism Brinks transport 👍🏻

Op tijd geleverd

Ambachtstraat 5