Aanrader

-Snelle levering -Goede kwaliteit -Product zoals beschreven op de site

Werd snel geleverd

Er is wel een onderdeel te kort maar op een zondag mail ik en dadelijk werd dit in orde gebracht en verzonden. Gr

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie: voldoende mails ter bevestiging en update verzending Snelle en correcte levering

Piditief

Mijn gewenste artikelen zeer vlot gevonden via het www en ba betaling een zeer vlotte en correcte levering

Super koop

Mooie stevige box, voor een voordelige prijs

rappe levering

ik vond nergens een gepast kussen voor mijn tuinzetel , heb ik maar gezocht op internet en kwam ik bij julie terecht, en ben heel tevreden met de kwaliteit

1 woord: super!! Snelle levering en top kwaliteit...

1 woord: super!! Snelle levering en top kwaliteit...

zeer snelle levering, net in mekaar gezet, heel tevreden van de kwaliteit

De levering verliep uiterst vlot en snel. Zonet de tuinkast in mekaar gezet. Zeer tevreden van de kwaliteit.

Dit was mijn 1e bestelling bij Kees en dat was positief.

Vlotte levering en gemakkelijk in mekaar te steken.

Correct product , stipte levering

Ruile keuzemogelijkheden en alles volgende afspraak geregeld !

Super service !!

Ik heb mijn bestelling online gedaan. Ik ontving direct een mail wanneer ik wou dat het geleverd werd. Levering perfect verlopen. Top!

Online besteld, sms ontvangen van levering dag voordien, correct volgens afspraak.

Buitengewone positivie ervaring

De meest correcte afhandeling die ik ooit heb meegemaakt. Je wordt dadelijk ingelicht wie de goederen zal leveren. De vervoerder polst naar je wensen voor de leveringsdatum. Eenmaal je de dag hebt laten weten krijg je het uur waarop de goeden bij je thuis worden bezorgd. De goederen zijn zeer goed verpakt om beschadiging te voorkomen. De teak tuin set beantwoordt volledig aan onze verwachting. Prima kwaliteit aan een mooie prijs. Echt een buitengewone positieve ervaring op elk gebied.

Super webwinkel

Wij kenden Kees Smit helemaal niet, maar door een online zoektocht naar een terrasverwarming, leerden wij de Belgische webshop van Kees Smit kennen. De transparantie en vele info op jullie website, werkte onmiddellijk vertrouwen. Wat toch belangrijk is bij een aankoop van enkele honderden euro's. Na bestelling volgde onmiddellijk bevestiging per mail van jullie én de transporteur, wat onmiddellijk een aangename ervaring was. De levering werd zeer goed aangekondigd, en gebeurde stipt. Een aangename ervaring om bij jullie een aankoop te doen, dat mag gezegd!!!

Mooi en zit goed

Ze zitten goed doordat ze wat harder zijn dus ze zakken niet snel door. Onze lounge is supergezellig gemaakt dankzij de kussens. De kleur is zoals verwacht en de levering was in 1 dag geregeld. Super service !

De dag na de bestelling al een snelle en correcte levering van mooie producten.

positief

Vlotte levering , mooie afwerking....goede prijs.

Vlotte levering , mooie afwerking....goede prijs.

Vlot, correct, zoals een klant het graag heeft

Wij hebben de eerste keer kennis gemaakt met uw bedrijf en alles is super vlot verlopen: bestelling, betaling, levering. Ook de handleiding bij het product was prima!

Goede service en stipte levering

Op zoek gegaan op internet naar tuinkussentjes en gevonden voor een prijsje. Ga deze site zeker nog gebruiken voor andere artikelen.

Zeer goede en snelle service . We bestellen zeker nog bij jullie . Het product deed aan onze verwachtingen .

Perfect service

Great website, easy to use, great delivery service (including comminication/delivery options)

Kwaliteit voor een mooi prijsje

Ik bestelde een parasol met voet van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de levering met verschillende e-mails en zelfs een telefoontje. Goede service!

Zeer tevreden van de communicatie, levertijd en algemene afhandeling

Goede site, vlotte levering ,prima product.

idem

Ambachtstraat 5