Heel goede kwaliteit plus snelle service

Wij zijn woonachtig in België. S avonds via site bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd.

Goede service, correcte levering

In de geleverder goederen zit wel een productiefout, dus ik hoop dat deze even snel en vlot wordt afgehandeld als de regeling voor de levering. ... aanvulling... deze omruiling is erg vlot verlopen!

Super kwalitatief

Super service en kwaliteit

Goed en snel geleverd

Kreeg wel geen melding op welke dag levering ging zijn

Alles perfect verlopen, van bestelling tot levering.

Heb alles online besteld en aan huis in België laten leveren. Alles is perfect en volgens afgesproken dag en levertijd verlopen. Niks op aan te merken. Top!

crrect zoals het moet

correct zoals het moet

Perfecte en snelle service

Goede en overzichtelijke site met heel veel keuze!

Zeer goede service, vlotte en snelle levering!

Zeer goede service, vlotte en snelle levering!

alles perfect

alles inorde

Snelle levering, prijs/kwaliteit, fijne communicatie, zeer tevreden klant!

Ik bestelde per ongeluk 2x hetzelfde product. Ik nam contact op met de klantendienst en kreeg heel snel antwoord. Ik kreeg een retour formulier en kon dus 2 kussenbox bij de bezorger laten. Ik ben heel tevreden over de bestelling! Als ik nog tuinmeubelen nodig heb kijk ik meteen terug op deze site!

Goede kwaliteit en service

Super goede service !

Snelle service !

Veel keuze wat levering betreft.

Prima service, rijdspad levering perfect.

Zeer goede service

Goede en snelle service

Enorm tevreden. Prjjs/kwaliteit verhouding 👍

Kwalitatieve schommelbank

We hebben de schommelbank nog maar even getest maar zit zeer stevig in elkaar en is ruim om met 2 of meer op te zitten. Een nieuw pronkstuk in onze tuin ! Enkel jammer dat de kussens enkel in het zwart waren te verkrijgen.

Goede service, snelle levering en zeer goed hulp ook van de leveraar!

aangevuld met een perfecte communicatie en opvolging!

correcte en snelle levering

zeer professioneel

Alles prima geregeld

Correct

Uitstekende service !

Stoelen besteld via internet. Binnen de 3 dagen geleverd in België. Uitstekende service. Wij hebben reeds 1 doos opengemaakt en het materiaal ziet er heel mooi en degelijk uit. En dit tegen een zeer competitieve prijs !

Prima service en correcte prijs/kwaliteit verhouding.

Mooie produkten aan een correcte prijs.

Perfecte vlugge levering. Goederen als op foto

Gebruiksvriendelijke website en levering als beloofd.

Geweldig goede service en het geleverde artikel voldoet volledig aan de beschrijving

De levering gebeurde heel snel en werd geleverd dor vriendelijke mensen. Het geleverde artikel was werkelijk top en voldoet volledig aan zijn beschrijving. Montageplan kan misschien wel nog beter. Ik ben geweldig tevreden met mijn aankoop en deze doet al goed dienst

Deel 2:Zeer slechte opvolging van naservice

Verzoeningsgesprek: Na een uitvoerig aangenaam gesprek met tal van verontschuldigingen en een compensatie met een vogelkooitje (wat moet een mens daarmee?) werd er einde gesprek gevraagd om de review aan te passen. Even had ik dit overwogen tot ik vandaag mijn omruiling heb ontvangen en deze nog meer beschadigd is dan de originele. Onmiddellijk contact genomen met de klantendienst (ondertussen kennen we onze weg) en wederom zeer vriendelijk te woord gestaan. Na overleg beslist om een nieuwe omruiling te organiseren, een nieuwe stoel dezelfde dag brengen was niet mogelijk. Helaas moet je dan weer aanwezig zijn, maar men moet er toch wat voor over hebben om een mooi tuinstel te krijgen. Ik zou graag meer sterren willen geven omdat het verhaal rond Kees Smit wel goed in elkaar zit. Helaas kan ik dit tot op heden niet in de producten terugvinden. Originele review: Stoelen worden niet voldoende afgewerkt aangeleverd, zoals losse naden. Dit moet je dan maar zelf oplossen, na veel gedoe krijg je compensatie met bon van 20€. 1 Stoel beschadigd, na 1,5week wordt deze dan geleverd en moet je de kapotte stoel zelf naar postkantoor brengen om terug te sturen. De kwaliteit ogv stevigheid en materialen is voldoende maat de service is anno 2019 ver ondermaats.

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)