Goede service en stipte levering

Op zoek gegaan op internet naar tuinkussentjes en gevonden voor een prijsje. Ga deze site zeker nog gebruiken voor andere artikelen.

Zeer goede en snelle service . We bestellen zeker nog bij jullie . Het product deed aan onze verwachtingen .

Perfect service

Great website, easy to use, great delivery service (including comminication/delivery options)

Kwaliteit voor een mooi prijsje

Ik bestelde een parasol met voet van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de levering met verschillende e-mails en zelfs een telefoontje. Goede service!

Zeer tevreden van de communicatie, levertijd en algemene afhandeling

Goede site, vlotte levering ,prima product.

idem

Heel goede kwaliteit plus snelle service

Wij zijn woonachtig in België. S avonds via site bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd.

Goede service, correcte levering

In de geleverder goederen zit wel een productiefout, dus ik hoop dat deze even snel en vlot wordt afgehandeld als de regeling voor de levering. ... aanvulling... deze omruiling is erg vlot verlopen!

Super kwalitatief

Super service en kwaliteit

Goed en snel geleverd

Kreeg wel geen melding op welke dag levering ging zijn

Alles perfect verlopen, van bestelling tot levering.

Heb alles online besteld en aan huis in België laten leveren. Alles is perfect en volgens afgesproken dag en levertijd verlopen. Niks op aan te merken. Top!

crrect zoals het moet

correct zoals het moet

Perfecte en snelle service

Goede en overzichtelijke site met heel veel keuze!

Zeer goede service, vlotte en snelle levering!

Zeer goede service, vlotte en snelle levering!

alles perfect

alles inorde

Snelle levering, prijs/kwaliteit, fijne communicatie, zeer tevreden klant!

Ik bestelde per ongeluk 2x hetzelfde product. Ik nam contact op met de klantendienst en kreeg heel snel antwoord. Ik kreeg een retour formulier en kon dus 2 kussenbox bij de bezorger laten. Ik ben heel tevreden over de bestelling! Als ik nog tuinmeubelen nodig heb kijk ik meteen terug op deze site!

Goede kwaliteit en service

Super goede service !

Snelle service !

Veel keuze wat levering betreft.

Prima service, rijdspad levering perfect.

Zeer goede service

Goede en snelle service

Enorm tevreden. Prjjs/kwaliteit verhouding 👍

Kwalitatieve schommelbank

We hebben de schommelbank nog maar even getest maar zit zeer stevig in elkaar en is ruim om met 2 of meer op te zitten. Een nieuw pronkstuk in onze tuin ! Enkel jammer dat de kussens enkel in het zwart waren te verkrijgen.

Goede service, snelle levering en zeer goed hulp ook van de leveraar!

aangevuld met een perfecte communicatie en opvolging!

correcte en snelle levering

zeer professioneel