zeer correct

Zeer vriendelijk , zowel aan de telefoon bij Kees Smit als de transporteurs. Zeer correct. Aangename ervaring .

Snelle levering en super kwaliteit

Snelle levering en super kwaliteit

Stipte aflevering, heel gedienstig en vriendelijk personeel, chapeau.

Stipte aflevering, heel gedienstig en vriendelijk personeel, chapeau.

Een bedrijf met hart en ziel!! Top!

Bij levering alle spulletjes netjes , zorgzaam verpakt. Vriendelijk personeel. Leuk kaartje ontvangen nadien! Waar vind je dat de dag van vandaag nog? Een familiebedrijf met enorme inzet en betrokkenheid! Echt top! Dankjewel!!

Duidelijke informatie op de website, levering al na 1 dag en de stoelen die we kochten beantwoorden helemaal aan de verwachting!

aankoop , service en info oké , levering morgen

aankoop , info , service en keuze levering oké

Perfect !

Zeer fijne ervaring om iets bij Kees Smit te bestellen. Ik twijfelde nog over bepaalde stoelen, maar werd telefonisch zeer deskundig geholpen bij mijn keuze. Zou het iedereen kunnen aanbevelen. ( en je krijgt ook nog een lief kaartje achteraf ). Kortom : perfect bedrijf, snelle levering, mooie stoelen !

Snelle en vlotte levering. Goede dienstverlening

Wat je ziet op de website klopt met wat je krijgt. De website functioneert heel vlot. Ik heb nu al paar keer iets besteld en de levering is steeds correct en verloopt heel vlot . Ik ben uiterst tevreden !

Het was in orde.

Alles was goed verzorgd: de melding van de levering en de verpakking .

Ik was al een tijdje aan het zoeken naar meubeltjes voor mijn balkon. Via Google Shopping kwam ik vaak bij jullie site uit. Via de informatie die jullie geven over de houtsoorten wist ik meteen dat ik voor teak zou gaan. Teak is niet goedkoop dus lange tijd praatte iedereen me acacia aan van de Zweedse meubelgigant. Maar ik wilde duurzame meubelen. Via jullie site had ik een mooi overzicht van verschillende sets. Omdat jullie iedere keer de afmetingen heel duidelijk vermelden en foto’s van alle kanten laten zien kon ik de juiste tafelmaat vinden om comfortabel met twee of zelfs vier aan te kunnen eten en op thuiswerkdagen buiten aan te kunnen werken. En toen ineens waren er koopjes op jullie site en heb ik de knoop doorgehakt. Levertermijn zou 3 werkdagen zijn, maar PostNL leverde de set de volgende ochtend al naar Brussel. Ik was helemaal in de wolken. De meubeltjes waren stevig verpakt en kwamen ongeschonden uit de doos. Ik heb m’n balkon daarop een stevige poetsbeurt gegeven en de tafel en stoelen neer gezet. De tafel heeft de juiste hoogte, de stoelen zitten fantastisch. Ik ben er zo blij mee! Dankzij jullie benut ik die 5m2 op m’n balkon nu iedere vrije minuut die ik heb. Dank je wel!

service? nergens beter!

schitterende service: een nieuwe stoel, die het begaf zonder duidelijke oorzaak, wordt zonder probleem opgehaald en vervangen binnen een zeer korte tijd. Wie doet hen dat na?

Goede kwaliteit voor een correcte prijs en snel geleverd

Ik bestelde enkele tuinkussens voor buitengebruik. Goedkoop kan ik mijn aankoop niet noemen, maar de kwaliteit is dan ook meer dan behoorlijk. De kussens zijn netjes afgewerkt, niet super zacht, maar wel ideaal om buiten van te genieten. Sinds mijn aankoop heeft het nog niet geregend, maar ze zien er zeer degelijk uit en ik laat ze met een gerust hart buiten liggen. Mooie kleuren, stevige bouw en exact zoals op de website omschreven. Mijn pakket werd bovendien sneller geleverd dan aangegeven. Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop!

Alvolgens afspraak, kwaliteItalië en levering

Positief

Zeker een aanrader

Heel goede service vlotte levering

Goed en vriendelijk.

Waren vroeger dan verwacht, mij telefpnisch verwittigd, en gewacht.tot ik er was. Super vriendelijk.

Snelle levering van mooie zetelkussens

Enige tijd geleden heb ik een ligstoel gekocht. Daarbij horen mooie kussens. Deze heb ik hier gevonden. Ik heb ze besteld en de dag later waren de kussens reeds geleverd. Ze zijn prachtig en voldoen ruimschoots aan mijn verwachtingen. De prijs voel ook nog eens heel goed mee.

Zeer vlotte bediening.vriendelijke mensen

Zeer vlotte bediening .en stevig matriaal

Snelle en correcte afhandeling

De levering was iets anders. Pak stond aan voordeur en chauffeur was al weer op weg naar z'n voertuig. Kreeg meerdere mails met de mededeling dat er voor dit pakket moest afgetekend worden. Vroeg dit nog maar chauffeur zei dat dit niet nodig was.... Besteld product in orde. Daags na online bestelling al levering.

goede service, correcte levering

Zeer tevreden over het aanbod, de correcte levering. Voor herhaling vatbaar!

goede en snelle service

ben heel tevreden, beste prijs en snelle service, niets op aan te merken

Goede service en correct

Correcte levering. Op de afgesproken datum. Mooie kwaliteit!

Onwaarschijnlijke goede service!

Kees Smit heeft me verrast met zeer scherpe condities, maar ook qua logistieke services kunnen veel partijen hier een puntje aan zuigen. Direct na bestelling krijg je heldere informatie door omtrent de levering. Men krijgt de mogelijkheid om na bestelling zelf een dag van levering op te geven, en de dag voor levering krijgt men nog een vermoedelijk tijdstip van levering door. Prima dus, en voor herhaling vatbaar.

Goede service en snelle levering

Zeer tevreden over dit bedrijf.

Zeer goede service, er was gezegd leveren binnen 3 werkdagen , na 2 dagen kreeg ik al een mail, word vandaag geleverd tussen 13 en 17 uur, om 14 geleverd, prima service. l

Kwaliteit en geleverd gelijk besproken

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)