Een heel goede service.

Alles is heel goed en snel verlopen en zo ook de vriendelijkheid van het personeel.

Mooie produkten aan correcte prijs.

Reeds enkele artikelen gekocht, zowel ter plaatse als via webshop. Tevreden over produkten en over de levering.

Ben heel tevreden met mijn kater kast. Top!

Goede kwaliteit/ snelle levering

Goeie kwaliteit, zit goed en comfortabel, levering duurt normaal 3dagen maar na 1dag was deze reeds geleverd: uitstekend!

Super levering!

Op tijd geleverd, leverancier correct verwittigd. In de winkel zeer vriendelijk.

alles heel vlot verlopen

heel tevreden snel antwoord op een vraag snelle levering

heel correct geleverd en degelijk verpakt

heel correct geleverd en degelijk verpakt

Snel en goed

Op zaterdag eens op site gekeken en vrij snel keuze gemaakt .... maandag avond konden we al er gebruik ven maken en zeker en vast goedkeuren ... dank ervoor

Snel en duidelijk

Gekocht via webshop en perfect thuis (België) geleverd.

Snelle en goede service!

Goedkoopste op de markt en snelle service. Direct persoonlijk contact met transporteur. Zeker een aanrader!

Bijzonder excellent performance

Bijzonder

goede website en goede service

Snelle en correcte levering

Mooie meubelen - goede service

Duidelijke website en super vlotte levering!

Het is de eerste keer dat ik iets bij jullie heb aangekocht en ik ben zeer tevreden. Zeer vlotte service. We zullen in de toekomst zeker nog iets bestellen.

TOP!!!

Top service, goeie kwaliteit. Super!!!

Online kussensets gekocht: levering binnen 2dagen. Mooie kwaliteit. De omschrijving van de dikte van het kussen was niet duidelijk te vinden. Misschien nog even aanvullen op de site?

Perfect verloop van levering.

Alles tip top in orde.

Mooie tuinkussens, zelfs mooier dan verwacht en zeer duidelijk wat betreft, bestelling, bezorging.

Goede service al is en moest het per mail. Zeer tevreden!

Ik had een relaxstoel besteld en wist niet hoe ik deze in ligstand moest zetten . Ik heb die vraag gemaild en heb een duidelijk antwoord gekregen. Nu lig ik in het zonnetje in mijn nieuwe Armilla relaxstoel. Zalig!!!

Snelle, perfecte kwaliteits- en op maat gemaakte service!

1ste en uiterst tevreden!😁

Super ervaring, een super correct bedrijf

Bestelling heel vlot verlopen, zeer correct bedrijf kwestie levering en online communicatie !!! Zeker aan te raden bij de vrienden.

Mooie loungeset

Mooi aanbod. Vooral fan van rough! Levering kon pas dagje later dan aangegeven op site, maar geen probleem. Alles netjes verpakt. Helaas kleine beschadiging aan 1 van de zetels

Correcte behandelingen van de goederen.

Correcte levering van de goederen.

Prima service!!!

Deze firma levert op een correcte manier en op het afgesproken tidstip

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)