Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Erg blij met mijn nieuwe esports controller! Werkt super en ziet er prachtig uit.
Anoniem
Ik ben normaal niet van het online bestellen omdat ik in het verleden ook. Al vaak genoeg ben opgelicht. Maar mijn ervaring hier is uitstekend en heb er bij de bestelling nog wat extra mee gekregen.
Anoniem
Ik heb normaal een hekkel aan online bestellingen omdat ze vaak niet de juiste dingenen leveren en de aflevering duurt te lang. Ik heb ze direct opgeslagen voor nieuwe bestelling. Kreeg extra spullen mee. En een goede service. Ik raad ze aan en hopelijk is hun vooraad ook snel aangevuld.
Flevoland
Controllers feel great in the hands and buttons have a wonderful click to them. The team is a wonderful group and were able to fix my controller while answering my questions and showing me the internals. I highly recommend them over a scufgaming controller.
Duidelijke site , snelle levering
7 December 2022
Kim
Rotterdam
Heel fijne site en ik vond het gemakkelijk om alles terug te vinden. Één ding vond ik jammer en dat is dat hun keuze qua soorten producten (kleuren, thema’s) niet zo groot is.
4 December 2022
Vicky
Zoutleeuw
Even wennen om mee te spelen. Controller wordt zwaarder, en de knoppen achterop zorgen ervoor dat je net je controller minder kan vasthouden met je hele hand. 1 avondje spelen en je bent er overigens volledig aan gewend.
1 December 2022
Jesse
Alkmaar
Super goed blij mee
30 November 2022
Alper
Dordrecht
Snel geleverd, precies vlgs plaatje. Moeilijk op site met zoekhulpen te vinden. Site kan beter. Product naar wens
29 November 2022
Werkt uitstekend
25 November 2022
Steven
Hilllegem
Bestelling kwam verkeerd aan gisteren. Is van morgenvroeg al keurig gecorrigeerd door Tim. Hij heeft er zelfs wat extra's bijgedaan! Uitstekende service en wat betreft de bestelling... ze scoren niet voor niets een 9.2 dus een menselijk foutje kan gebeuren, die maken we allemaal!! Bedankt consoleskins !!
25 November 2022
Prive
Spijkenisse
Vervelend om te horen dat niet alle bestelde items zijn geleverd. Onze excuses voor het ongemak!
Helaas hebben wij de aantallen over het hoofd gezien. Zal ervoor zorgen dat de ontbrekende items + wat extra’s vandaag nog zullen worden nagestuurd.
Hoop je hierbij voldoende te hebben geinformeerd.
Met vriendelijke groeten,
Tim
Consoleskins
Ben super blij met me nieuwe joystick , zeker een aanrader !!
20 November 2022
Levon
Zoetermeer
Mijn eigen joystick verstuurd en in 2 dagen een nieuwe terug gestuurd gekregen met de functies die ik erop wou hebben!
20 November 2022
Noureddine
Utrecht
snel binnen gekregen goed verpakt
15 November 2022
jimi v dijk
Boxtel
duidelijke webshop
15 November 2022
Dave Adriaenssens
Mechelen
Heel fijn goed geholpen!!!
13 November 2022
Vera
Schoonhoven
Nog niet eerder een controller zelf gecustomised, maar de onderdelen waren snel binnen en goed verpakt, zeker kans dat ik terugkom!
12 November 2022
Mae
Alkmaar
MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl.
ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen.
Aangesloten webshops:
www.profps.nl