Snelle levering, mooie schoenen.

Uitstekend.

Zeer prettig, optijd geleverd. Dus ben van plan om nog iets te kopen.

top

Online bestelling geplaatst en product naar verwachting ontvangen. Fijne schoenen en prima service.

Perfecte schoenen; goede prijs

Heel goede schoenen gekocht bij Nolten voor een zeer concurrerende prijs . Aflevering perfect verlopen.

klantgericht

online, de schoenen in de winkel gepast

Snelle en goede levering

Helaas was mijn maat niet meer in de winkel beschikbaar maar konden wel naar mijn huisadres verstuurd worden. Keurig verzorgd en aantal werkdagen later bezorgd. Enig puntje dat de verzender niet de naam “Nolten” heeft

Uitstekend!

Chelsea boots snel afgeleverd. Pakket ziet er goed verzorgd uit!

Aankoop Correct afgehandeld

Vriendelijk in de zaak ontvangen en daarna de bestelling binnen 2 dagen ontvangen

heel goed

zeer snelle en goede opvolging. Zeer snel en super vriendelijk hulp gekregen van der service afdeling. een pluim waard

Aangenaam online shoppen

Vlotte kennisgeving van de geslaagde aankoop, goede levering

Een winkel paar met een uitgelopen laars.

Het paar schoenen wat ik heb ontvangen was duidelijk een paar welk in een winkel had gestaan. Één schoen/laars was ruim uitgelopen. Jammer dat dit niet even vermeld wordt tijdens het uitchecken.

Prachtige schoen! Snelle levering

Nadat ik de verkeerde maat had besteld, ging het ruilen moeiteloos en ook verbazingwekkend snel. Ik ben heel tevreden.

Goeie snelle service en prachtige laarzen!!

Mooie schoenen. Goeie service

Zeer goed bedrijf

Heb al vier paar schoenen besteld de afgelopen jaren en dat gaat zeer goed. Bij het laatste paar hadden per ongelukm2 verschillende maten in 1 doos gedaan maar dat is keurig en snel opgelost. Dit geeft een goed vertrouwen in dit bedrijf.

Supersnelle levering en zeer behulpzame klantendienst

Zeer betrouwbaar en voor herhaling vatbaar

Precies gegaan zoals verwacht

Goede en snelle service

Op tijd bezorgd, snelle reactie en netjes afgewerkt toen ik mijn bestelling retourneerde.

Prima winkel

Mooie schoenen voor een mooie prijs

Jammer

Was in winkel Nolten Utrecht geen schoenen van Flores van Bommel, jammer

Zeer goed, vriendelijk en snel prima en verzorgd

Zeer tevreden :)

Makkelijk te bestellen en snelle levering en perfect wat ik wilde

Snelle en uitstekende levering

Een tevreden klant over een tevreden product en snelle levering

Snelle levering mooie kwaliteit

Goed contact met klantenservice

Schoenen ontvangen en daar had ik een " klacht" over. Na contact met de klantenservice is dat supersnel en fijn opgelost. Ik ga zeker vaker bestellen!

Mooi assortiment. Snelle en goede levering.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.