De handschoenen van 149,95

Ik dacht een luxe cadeau te geven. Komen de handschoenen binnen in een plastic zakje kapot gescheurd. Gelijk terug gestuurd!

Snelle levering goede communicatie en goede prijs. Lekker warm en stevig.

Snel en correct.

Prima.

Snelle levering en goede informatie

Nog net voor de lock down in winkel van mijn keuze geleverd. Goede en vriendelijke telefonische informatie bij vraag over mijnbestelling.

Een 10 voor klantgerichtheid

Deskundig personeel, persoonlijke benadering. Misverstand over korting elegant opgelost.

Nette levering

Goed geprijsd en nette levering zonder problemen.

Snel en zeer nette prijs

Snel en zeer nette prijs

Beau produit livré rapidement top

a recommander

Etiket in handtas zorgde voor problemen

Ik bestelde twee handtassen van Guess in cognac en in zwart. Binnenin de handtassen hangt er een groot (storend) etiket. Bij de cognac handtas kon ik deze zonder problemen uitknippen. Maar bij de zwarte handtas merkte ik dat het etiket doorgestikt was tot aan de buitenzijde (daar zag je inderdaad een fijn wit boordje). En zo loste de naad bij het uitknippen van het etiket. Misschien een fabricage foutje? Maar omdat ik het pas merkte bij het uitknippen is er van terug sturen natuurlijk geen sprake meer - de handtas had ondertussen een losse naad. Gelukkig heeft de schoenmaker dit kunnen herstellen.

Goed maar slechte communicatie

Na het eerste mailtje niets meer vernomen van Nolten, volgens jullie zou ik een track en tracé krijgen, echter die heb ik nooit gekregen. Pakketje lag plotseling in de brievenbus. Wel binnen beloofd tijdspad.

Perfect en snel

Prettig en snel

Zeer snelle levering naar België Ook de klantenservice is top met duidelijke, vriendelijke en snelle communicatie.

Goed en snelle levering

Snelle goede levering zoals aangegeven op de website bij bestelling.

Zeer tevreden over de afhandeling

Afhandeling heel goed, wel wat zeer lichte beschadigingen op de schoenen.

Produktop tijd. Hele fijne laarsjes.

Netjes verzorgd

Was netjes verstuurd. Helaas verkeerde maat maar zonder problemen kunnen retourneren

Mooie winkel....mooie schoenen...goede webshop ...snel levering

Online besteld....2 dagen later kunnen ophalen in winkel.... Werd goed en vriendelijk geholpen met ophalen van de schoenen.

Zou zo weer bestellen

Helemaal goed!

Ruime keus, goede prijs, snelle bezorging.

Snelle goede service

Schoenen besteld, toch maat te klein. Terug gestuurd en binnen 2 dagen waren de nieuwe schoenen al verzonden. Dit in de week voor kerstmis. Prima service en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Precies wat ik besteld heb en op tijd ontvangen

Prima en snelle levering

Netjes en verzorgd ingepakt de schoenen en snel geleverd

Goede snelle service

Een snelle goede service

Goed met een klein randje

Dat randje zit hem in dat ik sterk het idee had dat de schoenen of vaak gepast of gedragen waren. Niet zo heel erg en daarom heb ik ze gehouden, want ik dacht dat als ik ze zelf een dag heb aangehad dan zien ze er ook zo uit. Maar het gaat om het idee.

Supersnelle levering en vlotte en fijne manier van terugzenden

Ik heb een zeer goede ervaring met Nolten. Ik had schoenen (blundstones) besteld en ze werden de volgende dag al geleverd. Ik heb ze moeten terugzenden wegens te groot. Dit ging echt vlot en de communicatie met verliep zeer duidelijk. De schoenen die in de plaats werden geleverd pasten helaas ook te groot en het is voor Nolten geen probleem om ook deze weer (gratis) in retour te sturen. Echt fijn! Bedankt.

24 Tiber

Den haag 2491 DH