Snelle afhandeling

Laarsjes retour en binnen 2 dagen bericht en binnen 5 dagen geld terug. Keurig geregeld. Ook op de mail kwam snel reactie. Had even een vraagje over retour.

Goed!

Goed!

Snelle levering van fijne sneakers

Zie boven

Goede service en vlotte levering .

Correcte en vlotte service!

Mijn eerste aankoop bij Nolten bevalt me enorm goed,alles netjes verlopen! Dankjewel!

Prima !

Werkt super ! Fijne pantoffels !

Correct

In orde op alle vlakken.

Producten prachtig, snelle zending

Duidelijke site, heldere communicatie, tevreden met product

Hele fijne schoenen, fijn dat breedte maat staat aangegeven op de website.

Fijne winkel prima personeel super snelle zending

Niets aan toe te voegen

Aanrader!

Goede kwaliteit producten, veel keuze, snelle verzending en uitstekende meedenkende klantenservice. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Goede ervaring, snelle levering.

Uitstekende service

Wat een goede service! Een artikel gekregen wat niet conform de order was. Diezelfde dag hebben ze het juiste artikel alsnog gestuurd. Wat een goede service!

Snel en netjes afgeleverd

zeer goed

snel geleverd en product voldeed aan omschrijving

Super!°

Kwaliteit versus klantgericht zijn, snelle afwikkeling bestelling , Super!

Nette levering , voldoet aan alle verwachtingen.

Snel geleverd, goed product

Goed product, snel geleverd en er ging ook iets retour en dat was ook vlot geregeld.

Snelle levering..mooi product!

Flexibel en klantgericht

Bij een verkeerde keus heel flexibel geholpen en toen via de website een uitstekende keus kunnen maken dankzij vriendelijke en zeer klantgerichte medewerk(st)ers.

Fijne schoenen (web)winkel.

Prachtige schoenenwinkels, mooie schoenencollectie en daarnaast goede service. Aanrader om te shoppen in de winkel en online.

Super !

Bestilte fra Danmark - uden problem.

Heel blij met mijn laarzen en de service

Super goede service, snel geleverd en product was goed ingepakt. Dankjulliewel x

Super service en snelle levering

Ondanks dat ik uiteindelijk de schoenen niet heb gekocht (ze waren te klein) wat het een hele fijne aankoopervaring. Mijn eerder bestelde paar is zonder problemen omgeruild voor een tweede. Fijn contact met de winkel hierover ook. Goede en snelle retourafhandeling ook.

Topservice

Prachtige kwaliteit mooie merken en topservice

24 Tiber

Den haag 2491 DH