keurig geholpen

na telefonisch contact keurig geholpen

alles prima in orde

duidelijke website, snelle levering, prima kwaliteit

Wij hebben gemakkelijk te bestelling op internet kunnen plaatsen (wij zijn zeventigers) dus niet meer zo simpel. Alles verliep vlot, de volgende dag hebben wij de bestelling ontvangenWe zijn zeer tevreden! Graag hadden wij geweten wat die punten opleveren. Wij gaan zeker nog bij jullie aankopen doen. Groetjes Georgette en Marc

Prachtige laarzen snel in huis

Mooie merk laarzen helemaal keurig thuis bezorgd

Alles netjes ontvangen.

Prima bedrijf.

Persoonlijk bereikbaar. Snelle levering. Duidelijk betreft Afterpay. Prijs kwaliteit klopt. Mooie schoenen.

Snelle levering, mooie schoenen, perfect

Nolte was nieuw voor mij, mooie websitebezoek, veel keuze, kon snel genieten van mijn nieuwe schoenen!

Super geslaagd tijdens ons dagje shoppen in Delft

Prima geholpen en super geslaagd. Mijn maat was er niet, maar kwam paar dagen later met de post thuis. Een kadootje voor jezelf dus!

Super service, snel, goede kwaliteit schoenen!

Super ervaring!!

Geweldig!

Ik heb een verkeerde maat riem besteld, in no time de juiste maat ontvangen! Prima service!

Eerst ervaring en heel tevreden!

Pakje was er snel en mooi ingepak.

Bestelling was snel binnen en ben super blij met mijn nieuwe schoenen.

Mijn bestelling was er snel

Ik slaag altijd

En koop veel bij nolten

betrouwbare rohde leverancier

Ik koop altijd mijn Rohde pantoffels bij Nolten. Snel geleverd en een schoen van kwaliteit.

Prima, goeie, snelle levering, fijne sneaker

Via internet bestellen was eenvoudig. Daarna snelle levering, goed verpakt. Handig om zo schoenen te kopen als je weet dat de schoen/model goed zit.

Goede merken en kwaliteit

Veel keuzes in schoenen

Zeer snelle levering

Heel goede schoenen Zeer tevreden In oktober koop ik nog een paar

Uitstekende service

De schoenen waren te klein. Ik heb ze teruggestuurd en kreeg heel snel het geld terug.

Snel en netjes

Zondag besteld en dinsdag morgen netjes verpakt thuis

Alles volgens afspraak verlopen.

Uitstekend geslaagd!

Duidelijke omschrijving op de website, correcte aanbeveling qua maat en pasvorm. De schoenen waren snel bezorgd en als verrassing zat er een leuke bidon bij!

Aangenaam verrast

Vlotte service, verrassende cadeautje er bij. Met liefde ingepakt.

Goed en fijn geholpen door Puck

Puck heeft mij vandaag goed geholpen. Geeft fijn advies, en is toch niet opdringerig. Vind ik persoonlijk erg prettig. Ze krijgt van mij een 10

super geholpen

op de website heeft mijn dochter haar schoenen uitgekozen, deze heb ik bij Nolten op de Fred laten bezorgen zodat ik advies kreeg of het de juiste maat was. Heel prettig geholpen en we hadden de goede maat dus mijn dochter is heel blij!

24 Tiber

Den haag 2491 DH