Goeie service

Zeer goede en snelle service.

Overzichtelijke website, snelle levering, veel keuze en kwalitatieve producten.

Afgelopen weken 2 x schoenen besteld online, afgehaald in de winkel. Kan het een ieder in deze corona tijd alleen maar aanbevelen.

Prettige service

Vriendelijke medewerkster en een prettige winkel

Altijd even behulpzaam en vriendelijk

Ik koop altijd heel graag bij Nolten, fijn personeel, mooie winkels en goede schoenen.

Prima, vlotte service

Enkellaarsjes in de aanbieding met extra korting ivm punten, niet gek!

Snelle levering, mooie schoenen

Snelle levering, mooie schoenen, dik tevreden

Ging prima!!

Via de site artikelnr uit de etelage besteld. Werd daags daarop gebeld, kon volgende dag mijn sneakers ophalen, top.

Goede en leuke service

Schoenen waren te groot, voeten opgemeten, toch niet goed, wat nu? Ik gebeld en super geholpen en meegedacht. Blijkt een foutje in de maat tabel maar die hebben we samen gevonden en opgelost. Nu een paar schoenen, naar mijn zin. Ik ben klaar voor mijn trouwdag! Bedankt!

Sneakers besteld. Keurig ontvangen. Helaas waren de schoenen niet naar mijn zin. Retourneren, mailverkeer/reacties, prima. Netjes volgens afspraak mijn geld teruggestort.

Heel erg goed!

Goede service, prachtige schoenen, mooie aanbiedingen, eenvoudig retourneren.

Perfecte pasvorm met mijn steunzolen

Heel lang gezocht naar een leuke schoen waar ook je steunzolen in kon en belangrijk voor mij betaalbaar.

Dit keer laarzen besteld Wel jammer dat ze niet n vraag beantwoorden ..via de mail

Goeie merken en snelle levering.

De schoenen van de kinderen bestel ik vaak bij Nolten. Snelle levering en fijne merken. Het is ons nog nooit tegen gevallen.

Goed en snelle levering

Prima service vriendelijk je voelt je als klant gewaardeerd

Prima geregeld, retourneren was goed verzorgd, gratis en snel uitbetaald.

Geen gedoe, leveren wat besteld is

Top! Eigenlijk net zo terzake als in de winkel .

zeer tevreden

snel en goed

Prima en snelle service. Nu afwachten hoe het gaat met ruilen!

voortreffelijke keuze, beleefd, behulpzaam en vriendelijk personeel

nette zaak met volop keuze in schoenen en accessoires. vriendelijk en behulpzaam personeel kortom helemaal top.

Ottimo acquisto

Il prodotto è arrivato perfetto, come da descrizione. Super gentili e disponibili via mail. Consigliato!!

• Ci consiglieresti? Si

perfect

snel geleverd, mooie laarzen

Goed.

De verpakking en levering zijn prima. Het bestelde artikel is meestal naar mijn smaak, maar het gebeurt ook wel eens dat het model of de pasvorm voor mij niet goed zijn, zodat ik het bestelde helaas moet retourneren. Verder niets anders dan lof!

Mooie schoen tegen een mooie prijs

Mooie schoen tegen een mooie prijs