Gewoon prima

Snelle verzending , duidelijke communicatie en goede prijs kwaliteit verhouding!

On time, pleasant service

Goed bevallen

Het werd vlot geleverd. Prima kwaliteit.

Schoenen zijn prima

Bezorging heeft bijna een week geduurd.Dit nog niet eerder meegemaakt terwijl ze zeggen dat het door postnl kwam. Als je haast heb zou ik ergens anders bestellen

Zeker aan te bevelen ,super !!

Mooie snowboots

Hele mooie en fijne snowboots, alleen helaas was de verzending niet zo best, stond levertijd1-2 werkdagen heeft 1 week geduurd! (Laatste dag met de sneeuw plezier van gehad helaas niet langer!)

Snel geleverd!

Snel geleverd.

Netjes, snel geleverd, je mag zelfs gratis retourneren

Zeer klantvriendelijk en empathisch behandeld. Snelle en prima service. Aanrader. Kreeg schaatsen waar een toebehoren ervan niet in de doos aanwezig was. Volgende dag al aangeleverd!!

Prettige ervaring, duidelijke site en product goed geleverd

Snelle levering en goed product.

Snel geleverd en product past goed. Blij mee!!

Vlotte en netjes verpakte levering.

Uitstekende aftersales!

Jammer

De rits van de schoen was kapot

Waar voor je geld..

Bestelling is goed verlopen, alleen de bezorging heeft een week geduurd.

Aanrader voor andere

Prima service, helaas schoenen terug moeten sturen. Snelle afhandeling van zowel het versturen als retour nemen.

Mooie schoenen

Mooie schoenen,goede info over bestelling.Vlot verloop en juiste maat.

Netjes en snel!

Snelle levering en prachtig product. Ook retour snel verwerkt

Goede info, snel gereageerd op mijn vraag en mooi verpakt aangeleverd. Begrijp dat in de huidige tijd bezorgen wat lastig is maar dat had volgens mij nog net iets sneleer gekund om de maximale score te kunnen geven.

Ook online is Nolten mijn schoenenzaak

Op tijd Goed en veilig verpakt Scherpe aanbiedingen van topmerken

Mooie schoenen

Uitstekende service

Snelle levering mooie laarzen

Prima ervaring moest even nabellen of mijn bestelling onderweg vanwege het ontbreken van een track & trace. Prachtige laarzen, goed en solide verpakt. Heel erg tevreden

klanttevredenheid als een van de primaire doelen!

Met Nolten heb ik een fijne ervaring gehad. Klantvriendelijk, snel in reactie en meedenkend! kortom een mooie klantbeleving.

24 Tiber

Den haag 2491 DH