Goede kwaliteit en snelle service

heel efficiënt en attent

heerlijk om direct contact te hebben met de winkel via hun eigen website. op mijn vraag via de email kreeg ik direct de volgende dag al antwoord.

Fijne persoonlijke begeleiding

In tegenstelling tot de hele grote jongens op het internet, krijg ik bij Nolten nog steeds het gevoel dat ik geen nummer ben. Alles wordt keurig en persoonlijk afgehandeld. Er zit een echt mens aan de andere kant van het beeldscherm naast de automatisch gegenereerde uitwisseling. Dat vind ik fijn. Je kan ze zelfs bellen. Het enige wat ik verwarrend vond was dat in de bevestigingsbrief van mijn bestelling staat dat ik er ook voor kan kiezen de bestelling te komen afhalen in de winkel; terwijl dat nu geen optie is.; vanwege de richtlijnen van het RIVM natuurlijk; maar dat had wat mij betreft er even bijgezet mogen worden.

Ye smalle schoenen

De schoenen waren bijna allemaal te smal. Jammer want ik vond ze allemaal leuk. Verder is het geld van de terug gestuurde schoenen nog niet terug gestort. Dat ben ik niet gewend van Nolten .

Snelle levering en de goede maat

Ook zodra de winkels weer open zijn zal ik ze zeker bezoeken.

In deze tijden kwaliteit weten te leveren, dat doet Nolten helemaal top! Normaal gesproken in de winkels doen ze dat al goed, en dat proces weten ze nu te waarborgen. Prachtige schoenen, goed en met zorg ingepakt, aandacht voor het bestel en verzendproces. En dat tijdens de drukke uitverkoop...

Super snelle service.

Super snelle service

Efficient

Aankoop online Snelle verzending Fijne sneakers Achteraf betaald met AfterPay

Fijn bedrijf!

Goede kwaliteit prijs verhouding Zeer tevreden

Meer dan goed

Kreeg het juiste product geleverd, op de afgesproken tijd. Ben echt tevreden.

Gewéldig!

Altijd goed bij Nolte...al meer dan 34 jaar vaste klant,nu voor de kleinkids ook altijd Nolte!

Voor het eerst besteld via de qr code werkt prima

Top geregeld, op afgesproken datum bezorgd

2 Paar schoenen besteld, 1 paar te krap. Teruggestuurd en mail ontvangen dat retourpakket ontvangen is en dat er teruggestort gaat worden. Prima service.

Snel geleverd, geen retour nodig want fijne laarzen maar was anders kosteloos geweest.

I buy always in the shop But with the covid now on line : perfect

We moesten een mail sturen om bevestiging van de order,verder wel snel geleverd.

Snelle levering, toch koude voeten

De website werkt prima, maar het product voldoet niet. Ik heb vachtschoenen besteld tegen de kou, maar de vacht is slechts voor de sier! Steenkoude voeten en het vroor niet.eens. jammer. De volgende keer kijk ik weer in de winkel bij de uitverkoop.

Goede collectie, zeer klantvriendelijk en een toffe locatie.

Pantoffels voldoen aan alle verwachting , prima kwaliteit , snelle levering . Kortom heel tevreden !

Mooie aanbieding, snelle levering!

ontzettend goed snel mijn bestelling binnen

ontzettend goed snel mijn bestelling binnen

Helaas na de bestelling geen orderbevestiging gekregen. Daarom er vanuit gegaan dat de bestelling goed was aangekomen en dat de levering volgens planning zou verlopen. Dat is uitstekend gegaan.

Snelle service en goede kwaliteit spullen!

Goede service,snel,makkelijk,betrouwbaar.

24 Tiber