Jammer dat de schoenen niet retour konden

We zijn al jaren met de hele familie vaste klant bij Nolten. Helaas waren we in de lockdown genoodzaakt online schoenen te kopen. Voor onze jongste zoon bleken de schoenen te klein. Daar de schoenendoos al naar het oud papier was gegaan, konden de ongedragen schoenen niet terug. Enerzijds begrijpen we het, anderzijds ben ik ook wel enigszins teleurgesteld dat hier niet flexibeler mee om gegaan is.

Snelle service en mooie schoenen

Bestellen ging snel net als de levering. Retour sturen en geld terug krijgen was ook snel geregeld.

Snel en goede service!

Goede service en snel geleverd.

Ik kon snel vinden wat ik zocht en de prijs/kwaliteit verhouding is goed! Ook had ik het snel in huis.

Je wordt altijd vriendelijk geholpen in de winkel op de Fred!

Snel, goed traceerbaar en goed verpakt

N ware aanbeveling voor ieder!

Ik heb met een gerust hart de bestelling gedaan. Volgende dag werd de bestelling afgeleverd bij me. Vanaf bestelling tot bij mij aan de deur,werd ik op de hoogte gehouden dmv Track&Trace.

Nette snelle bezorging

Mn boots had ik snel in huis en ze waren keurig verpakt

Hoewel ik het lastig vind schoenen online te kopen is het wel prima gelukt

Schoenen kopen online blijft lastig. De eerste inschatting van de maat was dan ook niet goed. Gelukkig is retourzenden door Nolten perfect geregeld. Adresstikkervis meegeleverd, erop plakjen en inleveren bij een PostNL punt. Makkelijker kan niet. Enkele dagen later kreeg ik dezelfde schoenen maar dan een halve maat groter. Prima service zo en binnen een week een prima paar schoenen uit de uitverkoop. Heel klein minpuntje (daarom een 9 en geen 10). Het paar reserveveters ontbrak in de tweede zending. Op mijn mailtje hierover werd echter zeer snel geantwoord en ze worden toegestuurd. En daar heb ik dan weer alle vertrouwen in!

Super, excellent service

Rapide pour l'expédition, prix imbattable, merci

Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs

Mooi paar sneakers besteld bij Nolten voor op dat moment de meest scherpe prijs die ik online kon vinden. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Levering was netjes en snel. Voor een volgende aankoop ga ik zeker weer bij Nolten kijken

Veel keuze en snelle levering.

Perfect!

Mijn bestelde sneakers waren netjes verpakt en zeer snel verzonden. Na retour het bedrag snel terug op mijn rekening ontvangen. Kortom, perfecte service.

snel en goed verzorgd

Zoals altijd lekker snel en zeer verzorg verpakt er was een probleempje maar snel en goed opgelost

Makkelijke site. Snelle levering. Sowieso goede ervaring met dit bedrijf. Dus blij mee...

Mooie service. Heel snel.

Zocht door goede ervaring met het merk een kleur uit. Na de bestelling liep ik in een mum van tijd op die schoenen rond. Geweldig!

Goede service!

Snelle levering en goede producten

De service is super

Mooie laarsjes

Ze vallen kleiner dan verwacht, dus maatje groter besteld

Ervaring is top,.

Goed assortiment. Fijn dat ik Nolten gevonden heb.

heel goed

Mooie Floris van Bommel schoenen besteld. Helaas waren deze een half maatje te groot, deze teruggestuurd en enkele dagen later werd het aankoopbedrag weer op mijn rekening teruggestort. Prima service.

Uitstend

Besteld en de volgende dag in huis

Top gedaan

Snel geleverd en ook de retour snel afgehandeld

24 Tiber

Den haag 2491 DH