Super snelle bezorging

Mooi verpakt, super snel binnen. Alleen het alarm zat er nog in. Volgende dag kreeg ik pas antwoord via email. Ondertussen natuurlijk gewoon gaan bellen maar de Bogaard en.een mevrouw zei dat ik het gewoon zelf kon verwijderen. Nou dat viel even niet mee maar toch gelukt. Ik mocht ook langs komen in de.winkel maar wilde ze gelijk aan. Sevice dus, niet van de klantensevice, waar je eigenlijk wel gelijk een antwoord van verwacht

Correcte snelle probleemloze bestelling en aflevering!

Geen enkel probleem met bestellen van schoenen gehad. Ideale manier in deze tijd.

Prima website, snelle levering en goede communicatie!

Prima en prettige winkel

Ruime keuze en goede bediening

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering product. Nadat schoenmaat niet bleek te passen, snelle retourbetaling.

levering goed verzorgd en netjes verpakt

Heren schoenen netjes ingepakt, alleen kleur schoen viel donkerder uit dan op foto van website. Schoenmaat was goed, maar doordat kleur tegenviel zijn de schoenen geretourneerd. Dit ging makkelijk door het retourformulier incl adressering. Ik wacht nu op terugstorten van het geldbedrag

Fijne schoenen en snel geleverd

Zocht naar goede wandelschoenen voor de winter voor mijn man. Had mooie van PME gezien maar nergens leverbaar. Gelukkig had Nolten nog op voorraad en geen spijt dat ik daar besteld heb. Maat is perfect, ze lopen heerlijk en de bestelling was makkelijk en snel voor elkaar!

Fijne schoenenwinkel!

Mooie schoenen, vriendelijk personeel, mooie winkels.

Snelle Levering! Top !

Prima Service

Fast delivery delay

Less than 2 days of delivery delay

Overzichtelijke website

Vanwege COVID-19 situatie,is dit de eerste keer dat ik online koop. Webshop is overzichtelijk.Maandag 18/1 besteld,en de volgende dag bezorgd...schoenen waren goed verpakt tegen beschadigingen. Hoop binnenkort weer op de vestiging Frederik Hendriklaan te mogen bezoeken. Over de Service en klantvriendelijkheid ben ik zeer tevreden.

top

prompte levering, prima product. DANK!

Snelle en correcte levering!

Bestelling de volgende dag ontvangen.

top

Uitstekende schoenen.

Meer dan tevreden.

Ik was onzeker over de maat,dus heb ik gebeld en mevrouw heeft me heel goed geholpen en 2 dagen later had ik mijn pantoffels in huis.

Beslist aanbeveling voor snelle en verzorgde levering.

Snelle levering. Verrast zo mooi als de laarsjes zijn.

good

that's what i wanted

goede vlotte bezorging

Artikel snel bezorgd in prima staat

Levering keurig verzorgd

Grote keus bij Nolten en snelle levering

Zelfs in de drukke decembermaand werd de bestelling snel bezorgd

Snelle verzending, mooie aanbieding!

Goede aanbieding, snelle verzending en retourverwerking is ook helder en goed!

Niet alleen in de winkel, maar ook in-line dezelfde vertrouwde service

Keurig geregeld alles verliep volgens wens.

Zie hierboven.

24 Tiber