Geweldige winkel

Eindelijk mijn lang gewenste Sendra laarzen met korting bij Nolten kunnen kopen

Snel en goed

Snel en goed geregeld, jammer dat geen mail kreeg dat dat de bestelling ontvangen is

Snel geleverd.

Ondanks de Sinterklaas drukte waren de schoenen snel binnen. En je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending. Top!

Prima service!

Snel en correct!

Ondanks de moeilijke tijd was de levering snel en correct. Ook de regeling voor het retouren verliep zoals was beloofd : perfect.

Telefonisch advies ingewonnen over de maattabel en aansluitend schoenen besteld. Snel geleverd en ben er blij mee. Een echte black friday actie.

Duidelijke site, snelle bezorging en een fijn product.

Duidelijke site, snelle bezorging en een fijne warme pantoffels.

Snel en netjes geleverd.

Heel goed.

Niet best

Om de verkeerde schoenen te krijgen kan gebeuren,maar de juiste doos met juist artikel nummer verkeerde schoenen die dan ook nog compleet uitgelopen en verkeerdr maat viel me toch wel erg tegen! Daar melding van gemaakt en eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ze het goed en snel opgelost hebben.

Snel en goed

Na onderzoek deze online winkel gevonden om een paar schoenen te bestellen. Goede en snelle levering, paste perfect top.

De schoenen die waren niet op maat in de winkel, maar online wel en de volgende dag al bezorgd. Super snelle service.

Snellle levering, verwerking retour en opnieuw sturen van de andere maat! Prima

Helaas geen product aangekocht omdat de maat van de schoenen niet paste, 38 veel te groot en 37 te klein. De DLS sport schoen draag ik al heel ceel jaren in maat 38. Dus wat er met deze schoen aan de hand is ? Wellicht een volgende keer betet.

Prima, snelle levering

Een aanrader!

Vandaag besteld volgende dag aan huis!

Ik heb mijn laarzen besteld en de volgende dag kwamen ze al aan! Top! Mooie laarzen , degelijk materiaal. Super tevreden.

Snel geleverd en mooie kwaliteit laarzen!

Nolten is altijd snel met leveren. Laarzen zijn van mooie kwaliteit en zitten heerlijk!

Mooie schoen

Moor nette schoen

Snel, adequaat en klantvriendelijk.

Perfekter Shop!

Gute Qualität, schnelle Lieferung und perfekter Abwicklung. Ich komme sehr gerne wieder.

Snelle service, en goede prijs zo met de black friday.

Een van mijn favoriete winkels

Goed aanbod en prima service

gewoon goed

Snel

Snelle levering,netjes verpakt

Prima verzorgd en op tijd afgeleverd

Mijn pakket is super snel geleverd en heel netjes ingepakt. Dit was enige site die op Black Friday de schoenen had afgeprijsd die ik graag wilde. Ik ga vaker hier bestellen.

24 Tiber

Den haag 2491 DH