Vlekkeloos

prima schoen gekocht voor mijn zoontje. Een dag later geleverd.

Verkeerde levering

Snelle levering, echter schoenen verkeerde kleur bezorgd. Besteld donkerblauw, kregen grijs. I.v.m. omstandigheden dit zo gelaten.

Snel besteld en volgende dag al in huis ! Top

Tevreden

Mijn bestelling verliep prima. Ook mijn retouren zijn netjes en snel afhandelt. Ik ben tevreden.

Prima levering, snelle terugbetaling.

Twee paar schoenen besteld en vlot geleverd. Helaas paste 1 paar niet, die ik daarop terugstuurde. Geld van dat paar stond binnen 3 dagen op mijn rekening. Echt top!

Voldoende keuze en snelle levering

Snelle en correcte levering. Helaas pasten de schoenen niet waardoor ik deze retour moest sturen. Binnen vier dagen stond het aankoopbedrag al weer op mijn rekening. Echt klasse!!!

Uitstekend!

Prijs/kwaliteit en service kunnen niet beter!

Vlotte bestelling, vlotte levering. Zeer tevreden.

slippers besteld, snel geverd, goed verpakt. Goede service bij vragen

Sandaaltjes besteld uit de sake. Laten bezorgen in filiaal Zoetermeer. Waren zeer snel binnen en helemaal goed!

Prachtige, elegante sandalen en snel geleverd!

Hele chice blauwe suède sandalen gekocht van het merk Di Lauro.

Sneakers voldoen aan verwachting!

Online besteld, snelle levering, netjes verpakt en prachtige sneakers! Ben erg blij met mijn aankoop!

Prima service hoge kwaliteit

Alles volgens afspraak snel geleverd.

Uitstekende ervaring

Vlot en keurig geholpen. Goed advies. Vertrouwd adres.

Grote winkel met mooie schoenen en tassen.

Voor de 1e keer online besteld en bij de winkel (Leidschenhage) laten bezorgen. Keurig geholpen met het passen en alles prima geregeld met Afterpay, qua betaling.

Snelle levering, gemakkelijke schoenen

Makkelijk als je je maat weet

Hoef niet in de winkel de schoenen te passen Koop van het merk waarvan ik al schoenen heb en die lekker lopen

Schoenen besteld die bij ander filiaal in voorraad waren. Eén paar schoenen gehouden, de andere retour. Binnen 2 dagen geld retour. Prima afhandeling

Prima ervaring

Bestelling en de bezorging verliepen naar volle tevredenheid. Helaas kan ik al veel dagen niet meer inloggen op mijn account, terwijl de gegevens kloppen. Ik heb Nolten hierover al gemaild en kreeg te horen dat er problemen waren, er werd aan gewerkt. Tot op heden kan ik helaas nog steeds niet inloggen. Hoop dat het binnenkort opgelost wordt.

Ik ben helemaal tevreden met service van Nolten

De grote collectie met duidelijke omschrijvingen van de articlen. Als een klant heb ik de goede ervarning met Nolten.

Zoals steeds, een prima ervaring

Thuis besteld omdat het het laatste paar was. Toch dezelfde dag in de winkel kunnen ophalen, omdat ik te ongeduldig was om een paar dagen te wachten. Prima service.

Ik had nog nooit van Nolten gehoord maar door de goede revieuws toch daar schoenen besteld. De levering was super, vrijdags besteld s’Maandags gekregen.

Soepele ervaring

Snel gevonden, snel besteld, betaald en ontvangen! Een feestje.

Waar voor je geld!

De grote en veelzijdige sortering maakt het ook online aantrekkelijk shoppen. Mooie en kwalitatief hoogwaardige Floris van Bommel gescoord voor aantrekkelijke prijs.

24 Tiber

Den haag 2491 DH