goede ervaring

snelle levering mooie schoenen en de prijs is prima

Levering volgens afspraak

Schoenen perfect op maat

De verzending ging snel, helaas pasten de schoenen niet goed en moesten ze terug. De terugbetaling via paypal ging ook enorm snel: dezelfde dag als waarop ze mijn pakket waarschijnlijk retour hebben ontvangen. Heel fijn.

Goed service en snel

Goed service en snel(duidelijk)

heel fijne schoenen!

Snelle levering, goed verpakt. Schoenen zitten erg fijn!

Telefonisch contact was super vriendelijk en snelle levering

Goed advies gekregen schoenen besteld snel binnen en zitten geweldig! Zeker een aanrader!!

Helaas zijn beide paren niet helemaal goed. Het ene model is iets te ruim, het tweede model (zelfde maat) is net wat krap en veel te strak bovenop bij gebruik van mijn steunzolen. Twee paar dus retour en het te ruime model een maat kleiner besteld... misschien dat deze dan passen. Kwaliteit zag er goed uit.

Schoenen naar wens en goede levering!

keurig snel geleverd!!

keurig netjes en snel geleverd!! TOP ga zo door!!

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden

Levering zoals op de site is vermeld. Snel goed verpakt en goed op de hoogte gehouden van het bestel- en leveringsproces.

Mooie kwaliteit, snelle service

Mooie schoenen, snelle levering. Enige minpunt was dat ik per mail geen bevestiging heb ontvangen van mijn aankoop, waardoor ik enige dagen ik onzekerheid heb gezeten... was t en goede webwinkel of n malafide..? Gelukkig is alles goed gekomen

Bestellen, betalen, ontvangen

On line kopen zoals je het wilt. Duidelijke site. Keuze maken, bestellen, betalen, ontvangen.

Klantgericht en correct.

Ben goed geholpen in de wonkel. Obline bestellen ging goed.

Leuke sale. Snel geleverd. Maar bij openen van de doos bleken het 2 verschillende maten te zijn. Even gebeld met een heel vriendelijk persoon. Het hele paar moest even teruggestuurd worden zonder extra kosten. En binnen een paar dagen kregen we een paar in de maat die we besteld hadden toegestuurd.

Prima en snelle service.

Alles snel en goed afgeleverd en prima verpakt.

prima service

duidelijk website, netjes verpakt, zeer goede producten en aantrekkelijke korting.

Snel en goed

Mooie aanbieding die ook nog eens snel geleverd is. Ik vind het ook heel prettig dat ze een duidelijke richtlijn qua verwachtte levertijd geven. Het was er sneller dat verwacht, wat altijd een fijne verrassing is.

Snel en goede prijs

Snelle service en goede prijs

Uitstekend!

Prima artikelen, snelle verzending.

Gehele bestelling uitstekend verlopen

Alles klopt van begin tot einde, kwaliteitsproducten, dus zeer aan te bevelen.

Snelle levering en leuke merken

Snelle levering!

Prettig om hier mijn schoenen te bestellen. Snel in huis en pas achteraf betalen nadat ze perfect bleken te zijn.

Hele fijn firma correct Nolten is mijn schoenenzaak

24 Tiber

Den haag 2491 DH