Tja

Schoenen met bijpassende riem besteld in de sale ! Na een paar dagen een mail dat de schoenen niet de kwaliteit hadden die ze moesten zijn. Hierdoor heeft Nolten mijn bestelling geannuleerd ! Echter is de bijpassende riem wel afgeleverd. In mijn ogen niet echt klantvriendelijk, ik moet nu zelf de riem weer terug sturen. Oplossing was erg makkelijk geweest om mij een mail te sturen of ik de riem nog wel wil hebben. Tevens de 10 % korting die ik ontvangen heb op mijn volgende aankoop, kan alleen ingezet worden op producten die niet in de sale zijn. Ondanks dit bovenstaande blijf ik bij u bestellen. Mocht u de Magnanni schoenen nog kunnen leveren, hoor ik dit graag. Groet Wilco.

Altijd netjes bezorgd. Meerdere malen wat besteld. Ook mijn retour werd snel en netjes verwerkt.

Snelle levering, mooie schoenen voor leuke prijs :)

Tweede keer besteld via de website. De eerste keer kreeg ik een paar schoenen die verschillend waren en ook nog verschillende maten, deze kon ik ruilen in de winkel. Nu na de tweede keer een bestelling gedaan te hebben is alles goed gegaan.

De .schoenen waren netjes verpakt en ze zitten als pantoffeltjes.

Schoenen waren zoals verwacht

Ruime keuze en de website is erg makkelijk

Zeer positief. Een aanrader. De website staat inmiddels bij de favorieten.

Zeer goed geholpen.

Laarsjes in winkel opgehaald bij een hele leuke medewerkster.

Helaas rond oud en nieuw vertraagd.

Verdere afhandeling en verzending correct uitgevoerd.

Scherp geprijsd & snel geleverd

Ik ben super blij met mijn nieuwe nubikk’s! Ze waren lekker afgeprijsd en kwamen snel, zelfs tussen de feestdagen & oud en nieuw. Ik wandel weer fresh het nieuwe jaar in.

Artikel snel geleverd, alleen jammer dat ik geen bericht van de webshop kreeg dat het al verzoden was. Alleen bericht van postnl.

Service kan veel beter

Vandaag mijn bestelling ontvangen, in tussentijd is prijs verlaagd. Gebeld met klantenservice maar verschil terug betalen doen ze niet. Moet bestelling dus terugsturen en opnieuw bestellen. Erg omslachtig en totaal niet service gericht.

Nette en snelle levering

Duidelijke site en prima verzonden.

Jammer

Snelle bezorging, jammer dat post nl nooit heeft aangebeld, geen kaartje heeft achter gelaten maar direct bij een afhaalpunt heeft afgegooid. Beetje jammer

Prima pantoffels goede kwaliteit mooie k kleur

Warme voeten met ruimte voor steunzolen

Binnen 2 dagen na bestelling waren mijn schoenen er al. Had ervoor gekozen om ze op te halen bij een pickup punt, dit liep vlekkeloos en was goed te volgen via track en trace.

Aankoop optimaal verzorgd

Het paar schoenen dat ik heb besteld is precies zo mooi als ik verwacht had. Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Voor mijn aankoop heb ik via het formulier een vraag gesteld over de schoenbreedte, deze vraag werd meteen en naar volle tevredenheid beantwoord, zodat ik mijn bestelling met een gerust hart durfde te plaatsen.

Prima geregeld!

Prettige communicatie en fijne prijs!

Op tijd geleverd

Prachtige. Riem met goede korting Kwam keurig verpakt en duidelijk via Mail aangekondigd

Mooie schoenen, netjes geleverd en binnen 1 dag geld retour

Bij Nolten kocht ik mooie schoenen in de uitverkoop. Ze waren helaas iets te groot en de kleinere maat was niet meer leverbaar. De schoenen werden netjes geleverd in het filiaal. Toen ik de schoenen in het filiaal retourneerde, kreeg ik binnen 1 dag mijn geld terug gestort. Zeer klantvriendelijk!

Alles netjes en snel geleverd.

Prima geregeld, niets op aan te merken.

Gewoon tevreden

Alles naar tevredenheid verlopen

top!

helemaal blij met de nieuwe schoenen en ondanks de drukke sale periode netjes op tijd geleverd

Helaas bleken de schoenen terwijl ze nog een paar dagen in de gewenst maat ‘verkrijgbaar’ waren op de website niet meer leverbaar. Keurig persoonlijke reactie per e-mail en bedrag weer snel teruggestort. Vandaar toch 5*

Op website snel gevonden wat ik zocht

Laarsjes gezocht op website en snel gevonden, snel geleverd en precies zoals ik verwachtte

24 Tiber

Den haag 2491 DH