Goede aanbieding en snelle levering

Beste prijs op het net en een goede snelle levering. Zeer tevreden.

Snelle en nette levering

Tijdens de feestdagen besteld en ondanks dat de site aangaf 2-3 werkdagen waren ze Er binnen 2 dagen!

Snelle levering!!

Overzichtelijk, snelle levering minpunt is dat je moet betalen om "achteraf te betalen als je dat wilt kiezen. Niet meer van deze tijd!! In de supermarkt laad je ook eerst je boodschappen, als je alles hebt gezien betaal je. Logisch toch!! Verder super hoor!!

prima winkel

super snel geleverd! Geen problemen gehad

Perfecte maat en zitten als gegoten .

Een schoolvoorbeeld van perfectie.

Ongeveer een half jaar geleden hebben we Nolten leren kennen. Intussen al een vijftal online bestellingen geplaatst,maw genoeg om een objectief oordeel te kunnen vellen. Op alle vlakken volledige,algemene tevredenheid. Ruime keuze aan prachtige schoenen,van al even prachtige,gereputeerde merken. Uitermate snelle levering waarvan men uitstekend op de hoogte wordt gehouden. Een no nonsense spaarprogramma zonder onnodige uitzonderingen. Koop je iets krijg je punten die je later tegen een korting kan inruilen. Je krijgt tevens punten bij aankoop tijdens sales,idem dito kan je punten omruilen tijdens deze periode. Nolten=absolute meerwaarde!

Prima behandeling. Alles loopt op rolletjes

Online voorraad niet gelijk met winkel

Helaas van ver komen rijden om Dubarry te kopen maat 40. Van te voren op de site gekeken. Op de site stond aan gegeven dat maat 40 nog in de winkel op voorraad was. Dus in de auto gesprongen. Eindelijk aangekomen, bleek het toch niet op voorraad te zijn. We kregen te horen dat het online voorraad systeem niet gelijk loopt met het winkel systeem. Hee jammer en teleurstellen en zeer zonde van onze tijd! Jullie zouden dit moeten melden op jullie site. De winkel zou ik verder wel aanbevelen omdat het er mooi uit ziet.

Prima: mooie sneakers snel geleverd!

Prima ervaring: mooie sneakers en snel geleverd!

Snel verstuurd en voldeed aan verwachting

Ik raad iedereen deze bedrijf

Schoenen waren te groot en heb ze terug gestuurd en gelijk een maatje kleiner besteld

Topper

Er stond echt dat ik even geduld moest hebben ivm de feestdagen, maar de volgende dag had ik mijn schoenen in huis. Schoenen zitten perfect. Ja, ik ben zeer tevreden.

Snelle levering schoenen zitten gegoten. Top

Snelle levering en netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt

Fijne zaak met een zeer mooie selectie

Fijne zaak met een zeer mooie selectie

Geleverd in 1 dag met goede prijs, wat wil je nog meer?

TOP!

Zoals het hoort

Ruime keus, goede site, snel bezorgd

Zoals altijd super

Zelfs in de sale met de feestdagen een snelle levering!

retouneren van sloffen

Geachte mevrouw/heer had sloffen besteld maar waren te klein heb gebeld toen aardige mevrouw legde alles goed uit dat ik ze terug moest sturen zij zou ze reserveren en als de andere sloffen aan gekomen waren zou ze direct die andere op sturen heb ze maandag terug gestuurd maar door de feest dagen zou het iets later bezorgt worden bij voorbaat hartelijk dank vriendelijke groet en prettige feestdagen Arnold Spoor Prof.debeijelaan 8 2251VS Voorschoten

Duidelijke website, zeer snelle en correcte levering.

Positief.

Prima service en snelle levering

Bestelling uitgevoerd zoals het hoort!

Prima service!

Bestelde schoenen waren in no time in huis, perfect!

24 Tiber

Den haag 2491 DH