Beste service

Helemaal wat ik zocht mooie prijs en snelle levering

Snelle (her)levering!

Mijn maat winterschoenen waren net te klein, geretourneerd en snelle levering, top Nolten!

Mooie selectie aan schoenen. Goede maat tabellen om een online bestelling te plaatsen.

Fijne webwinkel!

Veel keuze, snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail, gratis retour service en snelle afhandeling. Ook veel verschillende betaalmogelijkheden, waaronder AfterPay, zodat je thuis kunt passen en alleen betaald voor de juiste maat, die je houdt. Niets op aan te merken!

Al meerdere bestellingen gedaan, nog nooit teleurgesteld. Professioneel.

Super snelle dienstverlening

Bestelling snel in huis, helaas voor mij niet de juiste maat. Na retourneren pakket ook netjes en snel bedrag terug ontvangen.

Schoenen van Via Vai besteld, maat is goed, snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering

Nette goede service

Ook met ruilen alles goed gegaan

Lange levertijd

Laarzen zijn prachtig en vallen op maat!

Heel tevreden met mijn aankoop

Elders kreeg ik te horen dat de door mij gewenste schoenen niet meer verkrijgbaar waren en dus ook niet meer te bestellen. Bij Nolten hebben ze de schoenen echter wel kunnen leveren. Met een aantal dagen vertraging weliswaar. Op een emailbericht hierover kreeg ik direct antwoord. Het was omdat de schoenen bij de fabrikant besteld moesten worden. Het kon dus wel. Mooi meegenomen dat ik in totaal ook €40,- goedkoper uit was.

Top kwaliteit én top service

Prachtige laarzen besteld. De volgende dag al in huis👌

Snelle goed verzorgde levering en mooie schoenen

Mooie schoenen, keurig verpakt en na twee dagen bezorgd. Klasse!

Snel ,goed ,en goedkoop, binnen twee dagen in huis

Super service

Zondag online besteld en maandagavond al in huis

Goede service, goede deal

Korting op dr Martens met Black Friday! Kon werkelijk nergens deze schoenen met korting vinden. Heel blij mee! Snelle verzending!

Geweldig snel en kosteloos

Snelle levering, gren verzendkosten, mooie prijs ivm de plaatselijke winkel!

Super service

Er ontbrak een sleutelhanger bij de rugzak, na een mail, werd dit keurig na gestuurd.

Topzaak!

Snelle levering en geen verzendkosten bij retourzending! Dat laatste was niet nodig maar is wel goed om te weten!

Snelle levering van fijne sloffen

De UGG pantoffels stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. Black friday was een mooie aanleiding om ze mijzelf cadeau te doen. De sloffen kwamen snel en alles was prima in orde.

Snelle klantvriendelijke werkwijze

Snelle levering en vriendelijk omruil regeling

goede service

keurig netjes snelin huis.

kwaliteitsproduct en snel ontvangen

ik kreeg wat ik had besteld en het was er ook snel

Super service

Snelle levering, helaas waren de laarzen te groot, maar mocht ze ruilen in de winkel, zo hoefde ik niet nog een dag te wachten. Zij namen mijn bestelde laarzen in en stuurde deze retour voor mij, dus geen omkijken meer aan:)

Snellle en correcte levering!

De volgende dag al geleverd, ondanks Black Friday. Goed verpakt, duidelijke communicatie. Hier ga ik zeker nog een keer bestellen.

24 Tiber

Den haag 2491 DH