Wat vooral opvalt is het kundige en vriendelijke personeel.

Sneakers via internet besteld en in de winkel opgehaald. Aldaar gepast en zeer vriendelijk daarbij geholpen. Blij de winkel uit met leuke sneakers.

Topservice!

Top service ! Op de website schoenen in mt 41 uitverkocht, geïnformeerd wanneer deze weer voorradig zouden zijn en direct mail terug. Er was nog 1 paar maat 41 voorradig in een filiaal, die naar mij toe gezonden kon worden! Snelle service en vriendelijk personeel! Blij met mijn aankoop!

Fijne ervaring

Eerste keer besteld, en alles verliep vlekkeloos. Levering was zelfs sneller dan verwacht.

Top winkel!

Maak gebruik van zowel de online winkel als de 'gewone' winkel. Online: duidelijke website, snelle levering, makkelijk retour sturen en snel geld terug op de rekening. Winkel: klantvriendelijk en je wordt goed geholpen! Ik kom speciaal uit Flevoland met mijn kinderen hier schoenen kopen!

Helaas waren de schoenen net te klein en heb ik ze moeten retourneren. Grotere maat was niet beschikbaar waarna ik keurig 2 dagen na inleveren van de schoenen het bedrag teruggestort heb gekregen.

Pantoffels besteld. Snelle verzending, helaas was de maat te groot, retour gestuurd en van ontvangst bevestiging per mail gekregen en de maat kleiner weer snel ontvangen. Top

Super snelle service

Helaas waren mijn schoenen te groot , terug gestuurd en netjes een mail gehad dat de schoenen zijn ontvangen. top!

Ondanks dat mijn laarzen niet pasten, goede service, retourneren en terug betalen van het bedrag binnen 2 dagen

Zeer positief!

Brede assortiment aan Sendra laarzen en top service

Toppie

Goeie service, snel geleverd!

Prima schoenen en snelle levering

Makkelijk te bestellen, snelle levering, betrouwbare partij

Vlot en alles in een keer goed gegaan!

Geweldig.

Goede levering

Goed advies en goede pasvorm schoen

Omdat ik een paar vragen had m.b.t. de door mij gekozen schoenen, heb ik gechat met één van de medewerkers. Ik kreeg een vriendelijk en - naar later bleek - goed advies. Verder een snelle en correcte levering.

zeer goede service

Ik wilde mijn bestelde schoenen `n halve maat groter ontvangen dan ik de vorige dag besteld had. Was geen enkel probleem. Diezelfde dag werden mijn schoenen mij nog toegestuurd!

Goede en snelle service

Besteld, betaald en geleverd. Fijn dat ik mijn pakketje kon ophalen bij een afhaalpunt. Goed verpakt.

Miste alleen het extra setje veters en het linnen zakje met onderhoudsmiddelen Zit normaal altijd bijgevoegd !!

Snel en prima service

Prima en snelle service

Slechte afhandeling klacht

Ik heb van Bommel sneakers gekocht bij Nolten. De tongflap ging al na een paar weken los. De schoenen teruggestuurd. Na bijna 5 weken krijg ik schoenen terug, waar nagenoeg niets aan is gerepareerd. Nolten heeft nog niet eens gekeken of de reparatie bij van Bommel goed is uitgevoerd. Ik ben echter van mening dat iets wat in de fabriek fout gemaakt is niet gerepareerd kan worden. Het gaat mij niet om het bedrag, maar meer om het feit dat ik niet serieus wordt genomen. Ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd. De slecht gerepareerde schoenen verdwijnen de kast in en komen er waarschijnlijk nooit meer uit.

Netjes bezorgd en product ook netjes

Fijne website. Product netjescen op tijd bezorgd.

Klantvriendelijkheid, goede servie

Ze doen wat ze beloven

De dag na de bestelling de schoenen al ontvangen!

ruime jeuze en snelle uitstekende service

blackstones besteld voor mijn zoontje welke niet meer op de site van blackstone verkrijgbaar waren! binnen 2 werkdagen geleverd! erg tevreden!

prima advies per telefoon gekregen en prompte levering

goed geadviseerd, goed product, goed geleverd, alles is goed

24 Tiber

Den haag 2491 DH