Goede service, snelle levering en snelle retour afhandeling

Groot assortiment

Snelle levering. Verpakking zou wat steviger kunnen (en minder groot).

levering duurde lang maar prima schoenen

De leverdatum duurde minstens een week en de datum was niet duidelijk. Zou bij het bestelproces gestaan hebben maar ik heb dit niet kunnen vinden. Schoenen zij prima!

Fijne, duidelijke website en vlotte verzending

Fijn dat er breedtematen zijn, dat alle maten aan de schoen beschreven zijn (hak, schachtlengte en wijdte). Zo kon ik gerust kopen zonder eerste passen.

Prima schoenen en snel thuis

Fijne website, snelle levering, prachtige laarzen

zie boven

Alles perfect

Niets op aan te merken. Schoenen waren perfect en snel in huis

Gewoon top

Service..advies..klantvriendelijk

Prima.

De zending kwam een paar dagen later dan verwacht, omdat twee bestellingen verwisseld waren. Hierover ben ik goed geïnformeerd.

Groot assortiment

Snelle levering Fijne schoenen Goede service

Bestelling na vijf werkdagen in huis

Besteld op zondag, vrijdag pas in huis. Contacten gehad met de klantenservice, gaven aan dat ik het had kunnen lezen tijdens het bestelproces. Ik heb alle mailtjes er weer bij gehaald, maar kon niets vinden. Verder keurig geleverd.

Snel en netjes geleverd

Is makkelijk te bestellen.

Geen retour zonder verpakking

Schoenen gekocht a 150,- die helaas toch niet goed zaten, meteen blaren. Mijn man had de verpakking al weg gedaan en dan heb je dus pech, met geen enkele mogelijkheid kan je dan je schoenen terug sturen. 3 keer gevraagd of er niet iets aan te doen was, absoluut niet. Dat vind ik toch slechte service!!

Ik had mijn bestelling zeer snel in huis. Helaas moest ik het retour doen. Het geld, was al zeer snel weer terug gestort op mijn rekening. Prima service dus.

Snel geleverd, netjes verpakt!

Prachtige schoenen en snelle levering

Mooie schoenen en ook nog eens de andere dag geleverd Heb nog nooit schoenen online gekocht, voor herhaling vatbaar.

Top schoenenzaak

Mooie schoenen, veel keus en snelle levering.

Snelle levering en goed verzorgd. De schoenen zitten super.

Mooie schoenen super service en snelle levering

Ik was in de winkel in den haag maar daar hadden ze niet mijn kleur schoenen. Ik werd heel goed geholpen. Ik kreeg het bestelnummer door zodat ik thuis kon bestellen. Het kon ook in de winkel maar ik wilde het wel zelf doen. De schoenen zijn super mooi zitten heerlijk en levering is heel snel! Nolten is mijn Favo schoenwinkel en nu ook webshop 😊 ik kom speciaal uit Amsterdam om schoenen in Den Haag te kopen

Snelle levering, duidelijke website

Besteld vanuit België, levering ging snel, schoenen zitten perfect

Tassen

Op internet een leuke tas besteld en binnen 3 werkdagen in een nette verpakking geleverd🤗

Super snel

Snel geleverd, te grote schoen.

Prima levering. Wellicht iets meer informatie bij de producten of ze groot of klein vallen. Retourneren nog in behandeling. Erg eenvoudig.

Zeer vlotte levering, 1 paar teruggestuurd, nog in behandeling

zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling, gratis retourneren vind ik een pluspunt, 1 paar sneakers teruggestuurt, is nog in behandeling, hoop dat afhandeling van terugsturen even vlot verloopt als levering.

Prima website, snelle service, geen poespas

24 Tiber

Den haag 2491 DH