Ruime keus in kleur en maat.
maar ... ik koop al jaren schoenen van Peter Kaiser in 36+ waat altijd het nummer 3.1/2 heeft bij hen en ik ontvang een 4, dus ofwel is uw matentabel een beetje misleidend ofwel hebt u zich gewoon vergist, al dan niet opzettelijk. Ik heb ze niet terug gestuurd en leg er een zooltje in, maar ik weet dat ze na verloop van tijd te groot zullen zijn want dat heb ik al met een 3.1/2 dus laat staan met een 4. Spijtig!
Prima snel geleverd !!
De schoenen die ik besteld had waren niet in goede staat en waren nog geen week later afgeprijsd en kwam niet eens in aanmerking voor net afgeprijsde bedrag.
Beste Priscilla De Graaf, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u schoenen heeft ontvangen waarmee u niet tevreden was. Normaliter worden schoenen altijd gecontroleerd. Door de drukte van de Sale is de bestelling waarschijnlijk niet gecontroleerd. We hadden graag de schoenen voor u omgeruild en u heeft altijd het recht om artikelen 14 dagen na bedenktijd te retourneren volgens de normale retourvoorwaarden. Tijdens de Sale dalen de verkoopprijzen evenals de beschikbaarheid van de artikelen. Hoe eerder u bestelt, hoe groter de kans dat het artikel nog voorradig is. Wij kunnen niet voorkomen dat een artikel na de aankoop verder wordt afgeprijsd. Voor iedere aankoop geldt, dat de verkoopprijs gelijk is aan het moment dat het artikel is gekocht. Prijsverschillen worden niet door ons gecompenseerd of terugbetaald. We hopen u hiermee meer duidelijkheid over de Sale te hebben gegeven. Vriendelijke groeten, Nolten
De service is super en snel!
Prachtige riem . Mooi
Had al schoenen van dit merk dus maat bekend en kwaliteit ook👍Zeer tevreden👠
Alles liep gesmeerd: bestellen, afleveren en ophalen in de winkel. Fijn dat de keuze mogelijkheid bestaat van ophalen in de winkel, ben je niet verplicht thuis te blijven. En het scheelt ook nog in de kosten. Heb de indruk dat schoenen uit het magazijn nog niet gepast zijn, ook een voordeel.
Snelle levering via Postnl en erg blij met mijn nieuwe schoenen!
Mooie schoenen, ben tevreden
Alles is perfect verlopen.
Goede kwaliteit.
Prima ervaring. Zeer vlotte levering.
Paar van verschillende maten ontvangen. Dit kon niet hersteld worden, had van mij met een paar weken vertraging gemogen; ook geen financiële compensatie van een paar tientjes voor aankoop dezelfde schoen bij andere winkel. Slechte service en klantbenadering.
Beste John van Steenderen, Bedankt voor uw feedback. Allereerst nogmaals onze excuses dat u een onpaar heeft ontvangen. We hebben ons best gedaan de fout te herstellen maar kunnen helaas geen tegenpaar vinden om u alsnog een goed paar te verschaffen. Het artikel is een collectie item en om die reden niet na te bestellen bij het merk. Vanzelfsprekend krijg u het aankoopbedrag na ontvangst van u retournering terugbetaald. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd een e-mail sturen naar [email protected] Vriendelijke groeten, Nolten
Ik heb voor mijn dochters getracht sneakers te bestellen in de uitverkoop. 3 verschillende maten besteld. Bij 2 maten waren er nog 2 paar voorradig. Echter werd er niet 1 paar geleverd omdat deze uitverkocht zouden zijn. Bij 1 paar kan ik mij dat nog voorstellen. Maar bij 3 verschillende maten? Waarschijnlijk gaan de verkopen in de winkel met voorrang. Zeer teleurstellende ervaring.
Beste Linda. Kuipers, Bedankt voor uw feedback. We zien in uw orders dat u op 1 dag 3 keer dezelfde order heeft geplaatst met dezelfde artikelen. Het kan altijd zijn dat er een artikel achteraf toch niet leverbaar is of niet voldoende van kwaliteit. Op het moment dat een artikel niet leverbaar is informeren wij de klant zo snel mogelijk. Dit is de reden dat geen van de orders geleverd kon worden. Als u nog vragen heeft over uw orders kunt u altijd een e-mail sturen naar [email protected] Vriendelijke groeten, Nolten
Heb al een paar keer schoenen gekocht bij Nolten. En in de winkel en online. Snelle levering, zeer tevreden!
zoals vorige keer is deze levering volgens genoegen verlopen
Heb via mail wat info gevraagd die correct en per kerende werd beantwoord. De levering gebeurde snel en het geleverde voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Heel tevreden dus.
Zondag 14 juli sneakers besteld. Dinsdag ontvangen en zelfde dag teruggestuurd, half maatje te klein. Donderdag bericht ontvangen dat de retourzending was ontvangen en vrijdag kreeg ik een bericht dat een nieuw paar onderweg was en op zaterdag, 20 juli, het nieuwe paar met de juiste maat in huis. Wat een service! Top!
Alles klopt gewoon!!
Een eerste aankoop gedaan .....met orderbevestiging ....alles correct betreffende orderverwerking ....order , 2 dagen na plaatsingsdatum ontvangen . De negatieve score is omwille van hun gratis retourbeleid , die een onverzekerde en op eigen risico verzending betreft ! Enkel een order geplaatst , omwille van PayPal optie , die dit eigen risico wegneemt .....op de voorziene afleverdag , rond 21 u ....nog steeds geen courier te zien ....dan via track&trace gezien dat omstreeks 14 u die dag , de aflevering met 1 dag uitgesteld was ...,,dus nutteloos de hele dag thuisgebleven !
Beste Marika Peeters, Bedankt voor uw feedback We vinden het fijn om te horen dat u blij bent met uw aankoop. Wij bieden gratis aan om uw pakket retour te sturen via DHL. Klanten zijn bij ons altijd vrij om te kiezen voor een ander verzendbedrijf. In alle gevalle ligt de verantwoording altijd bij degene die het pakket verzend. Wij proberen de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, wij hebben helaas geen invloed op de bezorgers en eventuele bezorgtijden. We hopen u hiermee meer duidelijkheid te geven over ons retourbeleid. Als u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. Vriendelijke groeten, Nolten.be
Goede en snelle service
Ik hoefde geen account aan te maken voor de bestelling maar kon als gast ook gewoon bestellen. Het pakket werd snel bezorgd en was netjes verpakt. Kortom: zoals het hoort maar niet overal krijgt....
Snelle levering, retour opdracht ook snel verwerkt.