Pluspunten
Voor het eerst gekocht bij dit bedrijf, maar laatste keer
VerbeterpuntenSchoenen via internet gekocht. Na levering bleek er een kortings sticker onderop één schoen te zitten. Kreeg ze niet met korting na contact hierover. Nu inmiddels een reactie op dit schrijven van dit bedrijf, maar blijf het maar vreemd vinden. Inmiddels ook andere sites bekeken met dezelfde laarsjes, overal afgeprijsd, maar helaas niet in mijn maat. Geen vertrouwen in dit bedrijf.
Beste Klant, Bedankt voor uw bericht. We hebben het nogmaals voor u nagekeken en het model en de kleur is van de doorlopende collectie waarvan de prijs correct is. De sticker is wellicht van een andere kleur van dit model die wel was afgeprijsd. We begrijpen dat dit verwarrend is, onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groeten. Nolten
Pluspunten
Vriendelijke benadering ook al koop je in de uitverkoop. Hier wordt geen onderscheid in gemaakt en zo hoort het
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Nolten heeft de klacht uiteindelijk goed opgelost. Ik werd gebeld en kreeg een excuses dat het zo niet bedoeld was. De schoenen zijn uiteindelijk dezelfde middag persoonlijk thuisbezorgd. Dit vind ik goede service van Nolten. Ik kan mijn schoenen nu ook meenemen op vakantie en ben blij hoe de klacht is opgelost.
VerbeterpuntenTien weken geleden heb ik schoenen gekocht. Deze moesten na vier weken gerepareerd. Vervolgens zijn de schoenen zes weken later weer kapot. Deze worden opnieuw gerepareerd. Vervolgens krijg ik een sms dat de schoenen er zijn. Deze zijn in het verkeerde filiaal geleverd. Hondsonbeschoft wordt mij door een mevrouw van het filiaal in Zoetermeer toegeblaft dat ik morgen maar weer moet komen. Als ik aangeef dat ik al voor de derde keer terug ben voor hetzelfde en graag wil dat de schoenen naar huis worden gestuurd, dan begint de ellende. Nolten stuurt geen schoenen, iemand anders moet maar even heen en weer rijden om de schoenen in een andere stad op te halen, ik moet zelf maar even naar Zoetermeer komen, ze leveren ze wel in een ander filiaal, etc. Voor Nolten is het erg onhandig om de schoenen op te sturen. Echter, wanneer ik schoenen koop is dat opsturen geen enkel probleem. Vervolgens komt het aan op service en dan is opsturen ineens erg moeilijk. Dat Nolten zelf een fout heeft gemaakt en dat deze voor hun rekening dient te komen, lijken zij niet te snappen. Met veel moeite worden de schoenen opgestuurd, maar dan worden er tig moeilijkheden opgeworpen zoals de mogelijkheid dat er niemand thuis is. Alles om maar niet aan de klant tegemoet te komen. De houding van de medewerker is stuitend en onaanvaardbaar. De toon waarop klanten te woord worden gestaan is ronduit belachelijk. Het vervelende is ook nog dat ik de schoenen mee wil op vakantie, hetgeen nu dus niet gaat lukken.
Beste Angela, Bedankt voor uw feedback. Goed dat u ons meldt dat u niet tevreden bent over de service. Dit geeft ons de kans contact met u op te nemen om bezien of we u alsnog op de juiste manier verder te kunnen helpen alsook onze medewerkers feedback te geven over uw ervaring. Inmiddels is er telefonisch contact met u geweest en gezorgd voor een oplossing. Mocht u nog vragen hebben stel die gerust door een e-mail te sturen naar [email protected] Vriendelijke groeten, Nolten
Pluspunten
duidelijke website correcte afspraken ivm levering correct retourpolicy
Pluspunten
Voldoende personeel, persoonlijke aandacht.
Pluspunten
Positief oordeel over dit bedrijf
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten! Uitstekende service!w
Pluspunten
vriendelijke personeel
Pluspunten
Online bestelling prima verlopen, netjes verpakt en snelle levering. Alleen de spam die je vervolgens in je inbox krijgt vind ik erg vervelend. Heb ook volgens mij bij de bestelling ook nergens een knop gezien waar je zelf kon kiezen of je wel of niet nieuwsberichten wil ontvangen. Wellicht akkoord gegaan bij het accepteren van de alg. Vw. Toch erg ongepast. Wekelijks meerdere. berichten met aanbiedingen. Heb me nu voor de tweede keer uitgeschreven voor mail. Hopelijk werkt het.
VerbeterpuntenLijkt me duidelijk! Geen of minder spam. Bij bestelling (duidelijker) mogelijkheid aangeven of je nieuwsberichten wil ontvangen en in welke frequentie.
Pluspunten
Snel en leuke prijzen.
Pluspunten
Verzending en aflevering was supersnel!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten...alles verliep perfect van het bestellen tot aan aflevering van de bestelling toe.
Pluspunten
Deze keer was een teleurstelling
VerbeterpuntenDe juiste schoenmaat in de doos doen. Ook in de winkel nakijken als je het mee geeft. Nu kwam ik enthousiast thuis maar moest helaas weer terug naar de winkel. Nog 1 paar in een andere winkel maar ik ben 3 weken weg. Durfde het niet aan deze te bestellen en dan 3 weken in de winkel te laten staan. Werd ook niet echt aangeboden.
Beste R. Flink, Bedankt voor uw feedback. We zijn het volledig met u eens en hadden dit beter moeten controleren. We hebben het artikel retour ontvangen en de terugbetaling is in gang gezet. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u met vakantie gaan, dan wensen we u een fijne vakantie toe. Vriendelijke groeten, Nolten Klantenservice
Pluspunten
mooie merken schoenen altijd vriendelijk en snelle levering bij bestelling
Pluspunten
online bestellingen gaan helemaal vlot en goed
Verbeterpuntenwat gezelliger personeel in de winkel en de uitverkoop kan ook beter, zodat het aansluit bij andere winkels en niet zo laag en traag
Pluspunten
Snelle levering en goede service zeer tevreden
Pluspunten
Heel veel korting gehad op hele mooie schoenen
VerbeterpuntenOnverwacht toch bezorgkosten ivm korting
Pluspunten
Buitengewoon correct en snel een aanrader
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie merken en snelle levering!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering helemaal top
Pluspunten
klantvriendelijk, behulpzaam.
Verbeterpuntengeen
Retouren terug brengen in de winkel en direct geld terug krijgen of op zijn minst kunnen omruilen. Erg omslachtig als je wat anders wilt kopen, dat dit niet kan. Maar dat je dan moet wachten tot het geld is terug gestort. Kinderschoenen die online besteld zijn lijtk me logishc dat deze ook bezorgd worden bij de kinder winkel in Leidschendam en niet bij de volwassen afdeling
Beste Saskia, Bedankt voor uw feedback. Als u een online bestelling plaatst en deze retourneert, wordt het aankoopbedrag t.a.t. terugbetaald op de betaalmethode waarmee de bestelling is geplaatst. Het is technisch en vanuit privacy en veiligheid niet mogelijk de terugbetaling via een andere methode te doen. Op dit moment zjin we in Leidschendam gevestigd in het oude V&D pand. Dit betreft een tijdelijke locatie waardoor niet alle services optimaal kunnen worden aangeboden. De dames, heren en kinderafdeling zijn wel gevestigd in hetzelfde pand. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groeten, Nolten Klantenservice