Pluspunten
snelle levering en snelle terug betaling bij retour
VerbeterpuntenIk heb mijn beoordeling aangepast. Nolten Schoenen heeft toegegeven dat zij een fout hebben gemaakt bij het adverteren van de 'wollen' sjaal. Deze fout hebben zij onmiddellijk gecorrigeerd, mijn hulde daarvoor. Ik waardeer dit bijzonder en heb door hun actie mijn negatieve beoordeling veranderd in een positieve, want dat hebben ze met hun correcte gedrag wel verdiend (vind ik).
Jacques
"Geen klanten misleiden! Mijn huid kan niet tegen kunststofkleding. Ik kocht een wollen sjaal bij Nolten (materiaal volgens hun gegevens: wol), maar bij ontvangst bleek deze sjaal uit 90% acryl en 10% wol te bestaan. Terug gestuurd. Exact dezelfde sjaal zag ik later, is ook bij de Bijenkorf te koop. Daar staat bij materiaal: 90% acryl, 10% wol (en ze was ook nog eens een tientje goedkoper). Daar zou Nolten Schoenen een voorbeeld aan kunnen nemen. De sjalen van dit merk (Barts Newport Scarf Delft ) worden nog steeds als zijnde van wol aangegeven. Misschien het voorbeeld van de Bijenkorf volgen en eerlijke informatie geven voor de aanstaande klanten. Vinden de klanten waarschijnlijk ook prettig."