Pluspunten

aantekening bij uggs dandylion dat ze wat kleiner vallen

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snelle en volledige levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Weinig product informatie op de site (omschrijving van de producten). ook de maten moeten beter kloppen - valt het groot(klein) - zou het fijn zijn v.tevoren te weten!

Pluspunten

Snelle verzending, goede prijs

Doos was erg ingedeukt bij ontvangst van het pakketje.

Pluspunten

supersnelle levering! Afhandeling retour ook binnen 24uur!

Pluspunten

Alles is naar wens gegaan ! De schoenen zijn prachtig!! Snelle levering!!

Pluspunten

Pluspunten

Geen verzendkosten, netjes ingepakt en vooral goede prijzen

Na het betalen van je bestelling zou het fijn zijn om meteen te kunnen volgen .. zaterdag bestelling gedaan en maandagmiddag pas een mailtje. Was de eerste en ging twijfelen. Sommige bedrijven geven direct een status aan. Verder was alles perfect!

Pluspunten

snelle levering, product netjes verpakt

Pluspunten

Snel geregeld en ruilen is erg makkelijk.

Een berichtje wanneer je pak is afgeleverd op een afleverpunt? Ik heb het gevoel dat ik wel een melding heb gekregen bij mijn oorspronkelijke bestelling, maar niets na het ruilen. Toen kreeg ik verzonden en u kunt hier volgen. Is in principe genoeg, maar ik checkte niet en kwam er toen dagen later achter dat mijn pakje al was afgegeven.

Pluspunten

Pluspunten

Het eerste paar wat ik netjes ontving was te klein. Deze heb ik teruggestuurd met het verzoek een maat groter te leveren. Ook deze zijn mij keurig opgestuurd. Wederom paste ze niet, ook deze heb ik geretourneerd. Voor de derde keer werden er nieuwe opgestuurd. Deze passen goed. Ik voelde mij een beetje schuldig bij het voor de tweede keer terug sturen maar ik ben door de fa. Nolten keurig, zonder enig commentaar, geholpen. Complimenten !!

Geen !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Medewerkers van de webshop en filiaal Zoetermeer zijn klantvriendelijk.

De medewerkster door wie ik in filiaal Leidschehage ben geholpen was erg klantonvriendelijk en nogal grof in mijn beleving. Zij gaf mij het gevoel dat ik een tweederangsburger ben die niets te zoeken heeft bij Nolten Schoenen. Ik had niet het idee dat zij mij wilde helpen. Daarnaast heb ik via de webshop dezelfde paar laarzen ontvangen die door filiaal Zoetermeer als klacht waren teruggezonden. Het is raar dat een paar schoenen die als klacht wordt teruggezonden weer wordt verkocht. Ik zou deze laarzen graag kopen, hetzelfde model, maat en kleur, maar dan een goede paar, zonder fabricage fouten en kleurverschil. Mocht u deze in de toekomst weer voorradig hebben in dezelfde kleur maat en model, verneem ik dat uiteraard. Bij voorbaat dank.

Pluspunten

Delivered on time. Good price. Good quality.

Less kids shoe option.

Pluspunten

Goede retour service, ook op afgeprijsde artikelen

Pluspunten

De schoenen zijn prima, maar ik ben vooral heel positief over de service. De schoenen die ik besteld had, waren niet helemaal in orde. Ik heb ze teruggestuurd (in een zwaar beschadigde verpakking) en heb binnen 3 dagen zonder problemen een nieuw paar ontvangen. Helemaal top!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vwb Nolten prima afgehandeld alleen de koeriersdienst was minder. Kwam niet op afgesproken tijd interval en de goederen werden later afgeleverd 2 straten verderop.

Pluspunten

Zeer vlotte service, prima verpakking. Vaker bestelling gedaan, altijd goed.

Pluspunten

Geen verzendkosten Makkelijk bestellen in de winkel op de pc-zuil, waardoor terugkomen voor de juiste kleur/maat niet nodig is Vriendelijke bediening door verkoopsters in Leidschendam

Pluspunten

Snel en goed. Zeer tevreden

24 Tiber

Den haag 2491 DH