Degelijke kinderschoenen

Voor mijn zoon kinderschoenen gekocht. Stoere kinderschoenen die goede steun bieden. Doordat ik lid ben van Nolten, kreeg ik een persoonlijke kortingscode van €20. Dat scheelde weer met de aankoop.

Minpuntje is wel dat de levering vrij lang duurt en dat je niet de mogelijkheid hebt om achteraf te betalen

Top ervaring

Netjes en snel geleverd met keurige verpakking.

Mooie schoenen snelle levering

Hele mooie laarsjes besteld, snelle levering geruild voor andere maat ook deze waren snel geleverd binnen een week m’n nieuwe laarsjes

Groot aanbod, goede service, goede site

Fijn bezorg- en retourproces

Er is veel keuze bij Nolten. Zelf hou ik ervan om toch even te passen voorafgaand aan bestellen maar sommige schoenen zijn alleen online. Ik vraag me af wat de reden daarvan is.

Goed en snel en klantvriendelijk

Ik had mijn aankoop snel in huis. Het paste allemaal prima.

....

Vlotte en correcte bestelling. Ken het merk Xsensible en zijn prachtige schoenen voor mijn probleemvoeten.

Keurige afhandeling

Pwrfect

Snelle levering, correct op de hoogte gehouden, 1 artikel retour, snel afgehandeld

dik tevreden

snelle service en veel keus

Een goede winkel met goede schoenen

Altijd een feestje!

Winkel heeft een uitgebreide selectie, vriendelijk en behulpzaam personeel en uitstekende service. Ik word echt blij van deze winkel :)

Geweldig assortiment en goede service vanuit Den Haag!

Ik koop graag mijn laarzen en schoenen bij Nolten in Zoetermeer en the Mall of the Netherlands. In Zoetermeer al enige jaren zelfs! Ik had laatst laarzen van het Merk Via Vai gekocht. Deze werden online in de winkel besteld en betaald, daar ze niet op voorraad waren in het assortiment van de winkel. Ik betaalde 199 euro. Ik ging ze ophalen en op die dag bleek je 20 euro korting te krijgen, daar zou ik niet voor in aanmerking komen met terugwerkende kracht omdat ik ze al betaald had. Ik heb contact gehad met Nolten Den Haag, Danny Nolten en die was zo vriendelijk om de 20 euro korting op mijn rekening te storten. Dat is nou eens goede service voor vaste klanten.

Snelle levering prima geholpen

Mooie schoenen met een goede pasleest

Via internet was het makkelijk zoeken naar de gewenste schoenen. Schoenen van Floris van Bommel passen mij altijd goed.

Heel fijne winkel!

Goede service, heel leuke, vriendelijke en professionele medewerkers!!

Fantastisch en supersnel

Zie hierboven

Prima, maar kwam de volgende dag erachter dat dezelfde laarzen bij de concurrent €20,00 goedkoper zi

De dag na bezorgen van mijn nieuwe laarzen kwam ik er achter dat ze bij een ander bedrijf € 20,00 goedkoper zijn.

makkelijk online bestellen

en op tijd geleverd zoals vermeld bij de aanschaf/betaling

Duidelijke info en correcte levering

Maat 47 moeilijk verkrijgbaar. Bij jullie reeds 2 keer met een ruime keuze verkrijgbaar.

zondermeer goed

zie boven !