Goede ervaring

Levering zoals aangegeven! Nette afhandeling na retour. Ik had meer besteld voor keuze.

Super goed geholpen!

Alle geduld met kinderen en goed advies!!

Zeer goede informatie en service. Top

Topkwaliteit

Besteld en snel geleverd, topkwaliteit schoenen voor mij en mijn vrouw.

mooie schoenen en goede service

mooie schoenen en goede service

Makkelijk en snel

Ik ben tevreden.

Betrouwbaar

Geweldige service. Krijgt gelijk een antwoord als je een vraag hebt.

It's all in the name.

Top Service uit de andere kant van het land.

Goed en snel

Snelle levering van het product, helaas viel het product tegen (kan Nolten niets aan doen) daarna snelle afhandeling van retour. Erg fijn en netjes.

Goede en snelle afhandeling

Zeer vlot en correct! Dankjewel

Zeer vlot en correct! Dankjewel

Zowel online als in de winkel Hoytemaplein, Den Haag waren de dames enorm behulpzaam met het omruilen van 2 paar schoenen die een maat te klein waren. Heel veel dank nogmaals.

Snelle levering en netjes verzorgd

Positief

Snelle levering. Comfortabele instapper.

Bestelling snel ontvangen maar helaas moeten retourneren omdat maat kleiner viel.

Ruime keuze en bestellingsgemak!

Nolten heeft een zeer ruime keuze. Daarnaast is het gemakkelijk retourneren. Een heel fijn bedrijf!

Goed gelukt.

In opvolging van mijn oude gevoerde pantoffels, die ik destijds bij Nolten kocht, heb ik weer dezelfde gekozen, die ik via het internet weer bij Nolten kon vinden. Levering ging vlot en kan ik weer thuis goed geschoeid de winter door.

Mooie schoenen, maat perfect.

Uitstekend.

Perfecte service en levering

Doen we ze beloven en volgen vragen snel op.

Fijne, klantgerichte schoenenwinkel

Voldoende keus uit hoogwaardige schoenen. Goede en klantvriendelijke service. Schoenen waren niet in mijn maat voorradig, maar werden twee dagen later thuis bezorgd. Passen goed, fijne schoenen.

veel keuze. snelle levering

mooie winkel (in The Mall) , veel keus. goede kwaliteit. ik heb in de winkel mooie laarzen gezien en gepast. maar omdat ik ook nog op Zalando2 paar had besteld, heb ik de laarzen bij Nolten niet direct gekocht. De verkoopster vond dat geen probleem, al raadde ze me wel aan niet lang te wachten met bestellen, omdat het snel gaat...de laarzen via Zalando waren geen succes en de Nolten laarzen direct online besteld. ben er nog steeds heel erg blij mee!!

Via vai schoenen besteld precies zoals afgebeeld! Snelle service

Ik had sneakers besteld. Zijn snel en netjes geleverd Helaas was de pasvorm niet helemaal goed en heb de schoenen geretourneerd. Dit kon kosteloos en eenvoudig.

Fijne website

Zeer snelle levering en bij het retourneren ook een fijne afwerking

24 Tiber

Den haag 2491 DH