Super snelle levering

Goede ervaring super snelle levering

Snelle afhandeling en verzending

Goede service! Top bedrijf!

Super schoenen & service

Mooie collectie schoenen. Hele fijne medewerkers. Goed advies en klantgericht. En lekkere dropjes… bijna jammer dat ik online heb besteld ;)

Lekker snel

Lekker snel voor n mooi bedrag nieuwe schoenen voor het nieuwe schooljaar gekocht

Snelle levering en mooie schoenen.

Alles verliep naar wens

De mensen van de Hoytemastraat zijn altijd heel lief!!!!

Alles, vanaf bestellen tot thuis ontvangen verliep zoals ik van Nolten verwacht.

Perfect geregeld van bestelling tot levering.

TOP

Mijn ervaring is positief. Duidelijke website, zeer snelle en correcte levering.

Professioneel

Zeer vlotte website, duidelijke foto’s, degelijke kwaliteitsvolle merken, mooie zomeraanbiedingen! Snel besteld, makkelijk betaalproces, supersnelle levering in degelijke verpakking! Niets op aan te merken!

te veel betaald

Jammer dat ik dezelfde sandaal bij Gulickx in Baarle Nassau voor maar € 119,- zag aangeboden. Dat scheelt nog al wat.

Prima zaak

Nvt

Succesvol

Alles prima verlopen !

Prima product en vlugge bezorging

Uitstekende service

Mooie schoenen, vriendelijk personeel en top service. Wij kopen het liefst onze schoenen bij Nolten.

De schoenen waren goed ingepakt aangekomen met een extra stevige doos. Ik zal zeker vaker een bestelling doen bij Nolten.

Kon echt niet beter, was meer dan goed

Prima website, webshop etcetera. Houden zich aan afspraken, product snel geleverd, goed verpakt.

Snelle En keurige levering

Uitstekende service!

Snelle levering en prima product

Zo'n fijne schoenen winkel!

Zowel in de winkel als on-line: goede service! Nolten is toch wel 1 van de beste schoenenwinkels die er is.

Super snel en correct.

Een correcte manier van werken en gedurende de hele "behandeling" goed op de hoogte gehouden van waar mijn schoenen verbleven. Uitstekende service.

24 Tiber

Den haag 2491 DH