Excellent

Easy to order, quick delivery, return and refund

Klantgerichtheid in optima forma

Breed en diep assortiment. Verzorgde winkeluitstraling. Prettig en deskundig personeel dat alle tijd voor je neemt. Sneakers die ik aan had werden ook nog even met een spray behandelt.

Super service

Zalige schoenen gekocht

Snelle levering en ook prima service geleverd

Perfect en perfecte retourverwerking

Echt keurig, geen gezeur, snel verzonden en toen er een retour nodig was, geld meteen terug gehad

Excellent

My purchase is as expected and the delivery is also excellent.

Alles volgens verwachting

Alles volgens verwachting

Op voorraad en snel geleverd!

Derde poging online, Nolten kan ze wel leveren . En nog afgeprijsd ook.

Snel en heel verzorgd !

Ik bestel graag bij jullie …..jullie zijn perfect en zeer verzorgd …ook het retourneren verloopt altijd perfect ! ween echte aanrader voor velen

shoes

schoenen met kleine gaatjes in de zool

• Would you recommend us? No

I have always been served with friendly and helpful staff.

Exceptional staff always a pleasure shopping in Nolten.

Great & fast service!

Yes they got the shoes ive been looking for. Everythibg went smooth with online order & delivery.

Goede retourservice!

Heb een moeilijke voet dus helaas pastte de bestelde schoenen mij niet. Retourproces verliep snel en zonder problemen. Zou hier zeker weer schoenen bestellen!

Mooie kwaliteit schoenen, fijn geholpen

Superfijn geholpen in de winkel, helaas mijn maat niet op voorraad maar ter plekke voor me besteld en werd keurig paar dagen later thuis bezorgd.

Online bestellen is heel eenvoudig. Product werd snel geleverd en was degelijk verpakt. Schoenen zitten prima.

top

snel geleverd en afgehandeld

Snel Vriendelijk Netjes verpakt Heel tevreden Mooie schoenen Goeie website

Beste van 2 werelden: online top, winkels prettig.

Altijd genieten voor de dames binnen onze familie in de winkels. Ik zou minder reclame mails sturen. Moeheid om te lezen regelmatig.

Probleem bij retour, is wel rechtgezet

Bij de bestelling van sneakers in 2 maten maakte ik gebruik van een kortingsvoucher van €25. Bij het retourneren van het niet-passende paar ‘verdween’ ook de helft van korting, terwijl die ook op 1 paar volledig van toepassing had moeten zijn. Na telefonisch contact is dit rechtgezet, maar het wekt toch de indruk dat ze erop gokken dat je niet reclameert. Geen klantvriendelijk beleid, dat had ik niet verwacht van Nolten.

Item as ordered

Order is ok.

Heerlijk om te winkelen, digitaal en in winkel, je wordt fijn geholpen, veel keuze, kom er graag.

Vlotte juiste levering

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

• Would you recommend us? No

Zoals gebruikelijk super service en goede kwaliteitsschieb

Wederom een paar schoenen besteld bij Nolten. Je wordt a aankoop goed op de hoogte gehouden van de status, het verzenden en de schoenen waren er binnen 2 dagen. En weer een goede ervaring met Nolten.

Snelle levering van de sneakers en alles zag er zeer verzorgd uit .

Niet goed

Beste, op 11 april jl sneakers besteld Floris van Bommel, tot nu toe na 2 maal gebeld te hebben nog steeds niets ontvangen! Hoor graag van u. Beppy nijstad

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.