Altijd goed bestellen bij Nolten

Nolten is mijn favoriete schoenenwinkel. Ik slaag er altijd. Voor Corona ging ik altijd naar de winkel. Nu bestel ik eigenlijk altijd online mijn favoriete merken. Wat ze heel handig doen is aangeven of de schoen groot, klein of precies goed valt. Service is goed en de verzending snel. Kortom ik ben erg tevreden.

Snelle bezorging

Wat ik miste was een bevestiging per mail nadat ik mijn bestelling geplaatst had. Wel kreeg ik de bestelling snel en netjes toegestuurd!

Top winkel

Laarzen besteld via internet. Ophalen in de winkel waar ze op dat moment beschikbaar waren. Maar die laarzen zijn eerst naar hoofdkantr gestuurd en daarna weer terug naar dezelfde winkel. Dus langer moeten wachten voordat ik ze had. Zonde van de moeite van Nolten. Verder top schoenenwinkel! Vindt altijd wel iets wat mij aanspreekt.

Jammer

Ik vind het echt een ontzettende afknapper dat je een aangekocht product alleen mag ruilen voor een andere maat of andere kleur en dat dat pas duidelijk wordt als je al besteld hebt. Dit is voor mij een reden om NOOIT meer bij deze site te bestellen. Dit was voor mij de eerste maar ook gelijk de laatste keer.

Vertrouwd goed.

Altijd kwaliteit en prettige service.

Snelle nette levering helaas waren de schoenen te groot dus retour gestuurd en ook snel weer het geld ontvangen, goed dus!

Snelle levering en goede service

Helemaal top!

Geweldig! Eerste en zeker niet mijn laatste goede ervaring bij Nolten!

Prima service!

Was al een tijd op zoek naar een bepaald model schoenen in een specifieke kleur. Laat ik dat nu precies in mijn maat en kleur vinden in de uitverkoop bij Nolten. Besteld en heel snel, keurig ingepakt, uitverkoop of niet, ontvangen. Fijn dat het zo ging en blij met de schoenen!

Mooie schoenen

Goed en vlot geregeld

De site vind ik mooi en prima werkend. De foto’s en bijbehorende beschrijving duidelijk. Het product wordt goed en snel bezorgd. Zeer tevreden!

Alles naar wens

Het bestellen en de levering gingen erg soepel alles op tijd

Snelle levering netjes verpakt

Mooie laarsjes in de uitverkocht voor een leuke prijs. Snel geleverd en netjes verpakt

Goed en vriendelijk geholpen

Zijn alleen in de winkel geweest om een webshop bestelling op te halen dus advies over schoenkeuze was niet nodig. Toch werden wij heel aardig geholpen ( zoals altijd). De dames in de winkel zijn altijd heel vriendelijk, behulpzaam en deskundig.

Geweldige service, snel in huis en retour!

Ik zal hier zeker een volgende keer weer bestellen. De sneaker, die ik al lang op het oog had met 50% besteld, helemaal blij!

vlotte service!

Mijn keuze was snel gemaakt...

Duidelijke productinformatie en foto's, bestelling kwam thuis aan binne de beschreven leveringstermijn, schoenen lopen heerlijk, zien er sportief uit, heb last van hielspoorvorming maar met deze schoenen voel ik bijna geen pijn meer, mijn volgende paar wordt weer een paar van het merk 'Xsensible', de bestelling werd heel netjes geleverd door Nolten...TOP KLASSE!!!

Keurig verzorgd

Prima en snel verzorgd

Goed en snel

Duidelijke site, snel geleverd. Blij!

Altijd goed, perfecte service, fijne medewerkers

Kom en koop al jaren bij Albert Nolten, niet alleen voor mijzelf, maar voor mijn hele gezin, altijd goede service en zeer klantvriendelijk. de keuze is ook altijd enorm ( vaak te veel ) Kortom, ben een zeer tevreden klant

Tevreden.

Snelle levering. Genoeg keuze. Gewoon tevreden..

Super goede service!

Schoenen gekocht en die waren 2 dagen later afgeprijsd. Ze hebben het verschil netjes terugbetaald.

Mooie merken, schoenen zitten perfect

Zoals het hoort

Keurig verpakt en vlot geleverd

Goede service, goede kwaliteit

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.