Smiddags besteld volgende de dag al netjes in huis netjes verpakt

Prima service en snelle levering.

Keurig

Duurde wat langer , maar alles heel keurig

Snelle levering van mooie schoenen!

Elders 2x zo duur gezien, maar hier in de uitverkoop een keurige prijs voor een stel prachtige Giorgio's van suede.

Snel simpel en t klopt gewoon

Snelle levering, mooie schoenen en simpel retourproces, ik ga zo langzaamaan niet meer naar winkels helaas ook weer

Prima snelle levering

Site is goed, levering prima en netjes en zorgvuldig verpakt. Schoenen zitten ook goed. Kortom top allemaal

Topzaak!

Mooie collectie met de beste merken!leuk spaarsysteem en prima advies!koop hier al vele jaren!

Fijn personeel.

Goede service.

Snelle, nette levering

Mijn bestelling was snel geleverd, met track en tracé te volgen. Goede sale! Alles top!

Duidelijke site mooie schoenen. Snelle levering goed afgeprijsd.Hekaas paste mijn steunzolen er niet in dat vond ik heel erg want waren hele mooie schoenen. Geen probleem met terug sturen

Snelle levering, mooie schoenen!

Via de website besteld, 1 dag later al ontvangen. Mooie schoenen met korting gekocht.

Prima service jammer genoeg paste het niet

Snelle levering en vriendelijke mensen. Toen ik per ongeluk 2 keer had besteld werd het snel geannuleerd en kreeg ik bevestiging mail. Bestel zeker nog eens.

Correcte service

Bestelling verliep vlot. Levering snel. Terugbetaling ook snel.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goede service, zowel bij aankoop via internet als bij retour brengen.

Het bestellen via internet ( in de lock down) ging heel goed. Na een paar dagen kreeg ik bericht dat de schoenen in de winkel in Den Haag lagen. Ik ben ze toen gaan ophalen. Helaas pasten de schoenen niet goed. Ze waren heel smal. Op de beschrijving stond dat ze de maat hadden die de maat aangaf. Wellicht goed om bij dit soort schoenen erbij te zetten dat ze 'smal' vallen (korte laarsjes). Het terugbrengen ging goed en terugbetaling was binnen een week geregeld. Heel tevreden.

Fijn

Schoenen (voor mijn kleindochter) werden mooi ingepakt als cadeautje! Levering liet iets langer op zich wachten.

Uitstekende service

Uitstekend geholpen

Prima afhandeling van mijn webshop ordet door Danny,

Correct en snel

Positief

Kirte communicatie lijnen en Afspraak = Afspraak

Mooie paar schoenen

Mooie paar schoenen zoals afgebeeld werd op de site van Nolten, deze was er gelukkig nog in mijn maat 40 en met deze afprijzing (50 % een succes!) Vlot bezorgd in goede verpakking.

Super netjes

Makkelijk besteld, de maattabel van de schoenen werkt perfect. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het verstuurd werd. Nadat post.nl het bezorgd had bij het afhaalpunt van mijn keuze, kreeg ik een mooi verpakte doos met mijn schoenen erin. Super tevreden.

Snelle en nette levering

Mooi product, goede levering.

Bijzonder goede en snelle verzending, zelfs bij ruilen voor een andere schoenmaat.

Mooie site, na bestelling snel in huis en bij het moeten ruilen voor een nadere schoenmaat zelfde snelheid => bijzonder professioneel.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.