Prima.

Zeer positief, ook qua afhandeling.

Uitstekend!

Goede prijs, goede kwaliteit, goede logistiek. Niets op aan te merken.

Snel bezorgd en keurig afgeleverd. Zeer betrouwbaar

Snel bezorgd en keurig afgeleverd. Zeer betrouwbaar en veel keuze

Goede online service, prachtige collectie!

Nolten heeft een zeer grote en overzichtelijke collectie schoenen online. De online service is goed. Het bestelde is zeer snel binnen, en evt. retourneren/ruilen gaat heel gemakkelijk.

Super fijne schoenen

Schoenen waar je heel de dag op kan lopen zonder zere voeten te hebben

Snel geleverd, goeie kwaliteit

Snelle correcte afhandeling, top schoenen

Supermooie collectie en service

1 dag na aankoop bleken de schoenen die ik besteld had extra afgeprijsd te zijn. Zonder enige moeite kreeg ik het verschil berekend. Wat een klantvriendelijkheid. Superfijn. Bovendien zijn de schoenen van Nolten van goede kwaliteit.

Voelde me zeer welkom

Alle aandacht en zorg, en hebben leuke schoenen uitgezocht.

Prima service, goede schoenen

Schoenen op afstand kopen is een risico. Één paar moest terug, ging probleemloos. En de andere zijn top.

Snelle en accurate levering

Teruggestuurd vanwege verkeerde maat. Ik kreeg snel bericht van ontvangst en twee dagen later had ik de juiste maat in huis

Mooi product, goede foto's op de site

Fijne teva's, vlot verstuurd. Beetje grote verpakking. Alles prima.

Snelle levering, aan te bevelen.

Service is geweldig

Online een aankoop gedaan, helaas de verkeerde maat. Ben naar de winkel gegaan in Leidschendam om de goede maat te kopen. Ik hoefde niet de verkeerde schoenen terug te sturen maar kon het gewoon omruilen in de winkel.

Snel en makkelijk

Zeer simpatiek kontakt erg behulpzaam

Klantenservice: Danny verleent geen service!

Normaal gesproken schrijf ik geen reviews, maar ik ben in dit geval echt niet tevreden over de klantenservice van Nolten, met name v.w.b. het contact met Danny. In het kort komt het erop neer dat de verpakking en retourbon van het door mij bestelde artikel per abuis weggegooid waren, waardoor ik het artikel keurig volgens de retourvoorwaarden op de website teruggestuurd heb en de verzendkosten van 7,25 euro heb betaald. Achteraf bleek dat ik het naar het gratis retouradres (met antwoordnummer) had kunnen terugsturen dat ik bij de klantenservice had kunnen opvragen. Dit is niet het adres dat op de website staat vermeld. Danny van de klantenservice was geenszins van plan service te verlenen en bleef bij zijn standpunt dat het allemaal mijn eigen schuld was. Ik hoop voor Nolten dat Danny niet de enige klantenservice medewerker is en de andere collega’s wel de service verlenen die je van een bedrijf als Nolten mag verwachten.

Super blij

Snel en keurig geleverd. Super blij met mijn Uggs sloffen!

Heel goed geregeld , binnen 2 dagen de schoenen in huis . Overzichtelijke website

Prima product ontvangen.

Snel geleverd en goed product ontvangen.

Goede collectie

Goede bezorg service

Voor herhaling vatbaar

Prettig en punctueel

Schoenen stonden snel klaar

fantastische service op Frederik Hendriklaan

Ik had online een handtas besteld. Bij aankomst bleken er verkleuringen op te zitten; echt not done! Ik ben ermee naar de Fred gegaan. Geweldig; tas ingenomen en omgewisseld voor een andere die ergens anders vandaan moest komen. Voor uitlevering is de tas eerst helemaal gecontroleerd. Fijn en was ook snel geregeld.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.