Snel bestellen en bezorgen

Bestellen ging makkelijk en snel, net als de bezorging.

Snelle afhandeling

Snelle levering en afhandeling

Altijd Correcte online afhandeling

Altijd correcte online afhandeling

Prima prijs en kwaliteit

Prima prijs en kwaliteit

Ondanks decemberdrukte snelle levering van mooie schoenen

Mooie laarsjes

Snelle levering Laarsjes voldeden aan verwachting

Keurige levering top product

Zoals altijd: perfect.

Ik heb niets ontvangen

Ik heb mijn pakje nooit ontvangen. Ik vermoed dat dit gwn voor de deur is gezet op straat en meegenomen door iemand. Ik wil mijn geld terug

Vlotte service

Ondanks de drukke eindejaarsperiode was mijn bestelling er na enkele dagen.

De schoenen werden op de afgesproken dag geleverd. De communicatie was prima via de mail

Gewoon top!!!

Had een verkeerde maat besteld dus retour gedaan en binnen drie dagen had ik alweer mijn schoenen binnen en dan met de juiste maat.

Wat een goede site En bestellen en bezorging wordt je mee op de hoogte gehouden.

Gezellige chauffeur,prima product en goede snelle retourservice.

Goed product, snelle levering.

Tevreden met aankoop

Uitstekende service voldoet aan de verwachtingen

Ik heb twee paar Saucony's besteld voor een hele goede prijs. Ik kende het bedrijf niet, was enigszins huiverig, maar toch besteld. Heb de schoenen binnen twee dagen ontvangen, voldeed helemaal aan de verwachtingen. Ben ontzettend tevreden met de geleverde service.

Zeer goed, ik had jullie wel juist na mijn bestelling een mail verzonden om te melden dat ik die schoenen had gekocht aan de prijs van €169,?? En na mijn bestelling stonden ze geprijsd aan €159,?? Mijn bestelling zat nog in winkelmandje van dag ervoor. Dus ik dacht misschien kan ik deze dan ook aan €159,?? Kopen. Maar mijn bestelling is wel zeer goed verlopen.

Goede snelle levering van een mooi product

Ik zou werderom een bestelling kunnen doen omdat ik tevreden ben

Snelle verzending en goed verpakt

Sendra riem besteld in de sales. Snel in huis en blij mee

Zeer goed.

Onlangs een paar wandelschoenen besteld , na 3 dagen bezorgd. Goede ervaring met Nolten.

Perfect. Prima geregeld.

Al eerder op deze wijze gedaan.

Had mooie schoenen besteld voor een super leuke prijs. Er bleek een verkeerd zooltje in de schoen te zitten maar bij navraag via de mail was het probleem zo opgelost. Snelle levering en uitstekende klantenservice!

Redelijk

Ik vind de webshop van Nolten niet fijn werken. Hij onthoudt ook je winkelmandje niet. Dus als ik nog even wil nadenken over een aankoop dan moet ik na een paar dagen weer helemaal opnieuw beginnen. De filters werken niet fijn. Ik ontvang geen bevestiging lsmailvan de aankoop. Je moet weer gaan bellen als je iets retour wilt sturen om betalen van portokosten te vermijden.

Snelle verzending en artikelen zoals beloofd!

Schoenen online besteld (lockdownperiode), helaas te groot dus aangevinkt op het retourformulier dat ik ze graag wilde ruilen voor een andere maat. Binnen 3 dagen had ik het andere paar al ontvangen. Supersnelle verzending + levering en als service zit het retourlabel al bijgesloten dat je simpel op het pakket kan plakken. Helaas paste mij het tweede paar ook niet dus gaat vandaag ook retour, maar ik kom zéker nog eens terug! Kwaliteit van de schoenen namelijk ook zoals beloofd - een aanrader dus!

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.