Perfect geleverd en verpakt

Duidelijk digitaal formulier

Goed overzicht op de website

Goede en snelle bezorgtijden

Snel en effectief

De zendingen worden heel snel geregeld.

Super goed geholpen

Ik koop mij schoenen al meer dan 20 jaar bij Albert Nolten. Zeer goede service.

Vlotte levering

Als ke in de winkel al weet welk merk je goed past, is het online bestellen makkelijk. Kan niet fout gaan

Snelle levering, prima

Goede snelle levering

Super snel .. groot assortiment. ,,geweldigoline shoppen

Vriendelijke kwaliteit

Helaas online moeten bestellen wegens corona. Schoenmaat valt goed en schoenen konden de volgende dag bij Nolten aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag opgehaald worden.

top

Weer heel blij met m'n UGGS sloffen!!

De service is prima1

De service is goed. Snelle aflevering van de bestelling.

Prima en snelle service.

Duidelijk verhaal bij Nolten.

Handschoenen besteld van UGGs. Volgende dag in huis net op tijd voor de koude dagen.

Alles prima in orde

Alles prima in orde

Goede ervaring

Snelle levering.

Prima, makkelijk, snel en netjes bij het afhalen in de winkel!

Duidelijke site, vriendelijke en vlotte service

Heel prettig! En mooie schoenen!

Super service

Bestelling gedaan en word zeer snel verwerkt. Echt super

Mooie schoenen, prima service!

Mooie schoenen, prima service!

Goede service, snelle levering.

Netjes en snel geleverd

Prettige site, duidelijk en makkelijk om online te shoppen.

Snelle en goede levering!

Ik had mijn nieuwe schoenen snel in huis, netjes geleverd ook!

Jammer dat ik geen bericht kreeg dat mijn bestelling klaar stond

Heel goede service, vooral op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ik had online laarzen besteld en ik zou een mail ontvangen als mijn laarzen gearriveerd waren in de winkel. Ik hoorde niets en ben na 6 dagen maar even gaan informeren bij de winkel. Gelukkig was het personeel in de winkel zo vriendelijk om te kijken want ik had uiteraard geen bericht waarop zij het na konden kijken. mijn bestelling bleek al 4 dagen bij hen te staan. Zij waren erg verbaasd dat ik geen mail ontvangen had. Erg jammer! Voor de winkel niets dan lof. ik zal Nolten altijd aanbevelen maar dan alleen de winkel en niet online.

Mooie schoenen en keurig geleverd

Prima aankoop

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.