Precies wat ik besteld heb en op tijd ontvangen

Prima en snelle levering

Netjes en verzorgd ingepakt de schoenen en snel geleverd

Goede snelle service

Een snelle goede service

Goed met een klein randje

Dat randje zit hem in dat ik sterk het idee had dat de schoenen of vaak gepast of gedragen waren. Niet zo heel erg en daarom heb ik ze gehouden, want ik dacht dat als ik ze zelf een dag heb aangehad dan zien ze er ook zo uit. Maar het gaat om het idee.

Supersnelle levering en vlotte en fijne manier van terugzenden

Ik heb een zeer goede ervaring met Nolten. Ik had schoenen (blundstones) besteld en ze werden de volgende dag al geleverd. Ik heb ze moeten terugzenden wegens te groot. Dit ging echt vlot en de communicatie met verliep zeer duidelijk. De schoenen die in de plaats werden geleverd pasten helaas ook te groot en het is voor Nolten geen probleem om ook deze weer (gratis) in retour te sturen. Echt fijn! Bedankt.

Netjes snel correcte levering

Zeer fijne schoenen.

Hele fijne schoenen voor een prijs die ik nergens zo goedkoop heb gezien. Binnen twee dagen geleverd. Helemaal super.

Snel geleverd in prima staat

1ste keer hier een bestelling gedaan. Binnen 2 werkdagen geleverd, prima dus.

Gezellige verkoopsters

Ik wordt altijd goed geholpen in Delft. Ook digitaal goed geholpen.

Snelle levering. Prima product tegen een voordeligere prijs

Uitgebreid aanbod en prima service!

Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij deze webshop!

Fantastische service

Heel snel

Levering heeft even geduurd maar correct geleverd

Heb levering gekregen maar heb wel zelf erachter aan moeten gaan door twee maal zelf contact met hun op te nemen voor de rest alles netjes en correct geleverd

Snelle en correcte levering van de goederen

Laarzen besteld en deze werden snel geleverd zoals beloofd. Foto op site komen iets lichter over dan de laarzen in werkelijkheid zijn.

toch een beetje teleurgesteld.

Ben goed geholpen door de verkoper. Laarzen waren niet in mijn maat, kon wel besteld worden en thuisbezorgd worden. kreeg 40 euro korting. Voordat ik de laarzen geleverd waren via internet de laarzen gezocht om ze te laten zien aan een vriendin. Daar zag ik dat de prijs nog 20 euro goedkoper was dus als ik ze zelf had besteld was ik goedkoper uit geweest. Laarzen zijn bezorgd toch blij ermee.

Mooie producten en netjes verpakt!

Goede en duidelijke website. Snelke service en volgens afspraak!

Super en goede kwaliteit

Degelijk fijn zittend Trendy en hip Fijn dat de veters niet meer gestrikt hoeven worden

Kwaliteit snel geleverd.

Bij Nolten nog een paar Ecco schoenen in maat 37 kunnen bestellen die bij de grote schoenenboeren niet meer te verkrijgen waren. Makkelijke bestelwijze en snel geleverd door Nolten.

Goed product, snelle service

Uitstekende service

Goede pasvorm snelle bezorging

Snel geleverd, maar en prijs ok

Keurig schoon en verzorgd

Keurig ingepakt,duidelijke nota

Beetje raar dat je je geld niet terug krijgt als je iets wil ruilen

Verder oke

Goede service en duidelijke afspraken

Nolten komt gemaakte afspraken na en de winkelteams en internet sales teams staan altijd voor je klaar.

Look geweldig

De laarzen zien er super uit, maar het comfort in de neus van de laars voelt aan als en veiligheidsschoen met een stalen neus.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.