Gerenommeerd

Snelle levering, goede service. Geeft vertrouwen

Super snelle levering

Besteld en de volgende dag al in huis! Best bijzonder in deze tijd van het jaar, met alle kerst bestellingen. Goed verpakt, niks op aan te merken.

Snelle levering mooi product

Alles liep volgens het boekje!

Binnen de kortst mogelijke tijd was alles prima geregeld!!

Zoals altijd , zeer tevreden over Nolten !

Je kunt makkelijk via de side bestellen.De schoenen/ laarzen zijn van goede kwaliteit en worden snel bezorgd!

Zeer vlotte levering en afwikkeling van retour

Helaas zaten de sneakers bij mij niet goed dus helaas retour. Zeer vlotte afwikkeling en terugbetaling ontvangen.

Kan niet beter

Nette verpakking en vlotte levering

Ik had laarzen gekocht die besteld moesten worden. Toen ik ze op ging halen in Leidschendam zag ik nog leukere in de winkel. Dus zijn de bestelde laarzen weer retour gegaan. Goede service, met kop koffie en geld werd snel weer teruggestort. Overigens wel n nadeel dat er in de winkel geen verrekening kan plaatsvinden, maar dat je dan weer opnieuw moet betalen. Maar de service was super goed. Erg leuk geholpen!

Niets aan toe te voegen

Duidelijke site en snelle levering in goede verpakking

Snelle levering. Prima.

Dit was de eerste keer dat ik schoenen via internet heb gekocht, maar omdat ik het merk, de maat en breedte weet durfde ik het aan. En gelukkig pasten ze gelijk goed.

Zaak in de Mall uitstekend incl. werknemers

altijd prettig om daar even binnen te lopen

Prima - snelle levering

Nadat ik nog geen bevestigingsmail had ontvangen van de online bestelling heb ik op een later tijdstip die avond een mailtje gestuurd om dit te melden. Ik kreeg de volgende ochtend vroeg een keurig mailtje terug dat mijn bestelling en betaling in goede orde was ontvangen en dat de mail misschien in de spam folder was beland. Dit was niet zo, maar ik kreeg wel meteen in navolging op dit antwoord de bevestigingsmail van betaling alsnog toegestuurd. Dus een goeie service met een onmiddellijk antwoord. Prima.

Snel en correct verzorgd

Prettige website. Mooie schoenen. Snelle levering. Kortom alles wat je als shopper wilt.

Prachtige site

Overzichtelijke en makkelijke site met natuurlijk mooie produkten

Ik krijg geen zakelijke faktuur (met btw nr)

ik krijggeen zakelijke faktuur (met btwnr)

Snelle goede levering

Netjes verpakt Snelle levering Goede retourservice Veel keuze

Goex

In de desbetreffende winkel was de juiste maat er niet meer daarna goed geadviseerd om t online te bestellen via jullie website omdat n ander filiaal t wel had

Super service

Super snelle service maat was helaas niet goed maar werd snel opgelost top

Mooie producten & snelle levering

Mooie producten & snelle levering

Mooie schoenen en snel inleveren

Moois schoenen

Zeer tevreden over de service van Nolten.

De schoenen werden snel geleverd. Helaas was de maat niet goed en retour gestuurd. Al na twee dagen mijn geld retour. Zeer tevreden over de service van Nolten.

Netjes

Netjes

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.