Geweldig !!

Schoenen ingeruild en nieuwe gepast en online besteld ter plekke en op de dinsdag daarop geleverd. Bootsen lopen perfect ! Hoop dat jullie in de toekomst Wat meer “wijde maten” in huis opnemen omdat dat met passen direct tot aankoop kan verlopen. Vast bedankt Fulco

Prachtige schoenen snel geleverd

Voor het eerst besteld naar grote tevredenheid

Snelle levering!

Fijne zaak!

Snel goed en verzorgd!

TOP!

super

handig overzichtelijk servicegericht

top ervaring

top ervaring

Makkelijk te bestellen. Product goed ontvangen. Voldoet aan mijn verwachtingen.

Prachtige Laarzen, goede service

Ik heb prachtige Sendra laarzen gekocht. Omschrijving was prima bezorgservice snel, helemaal goed!

Perfecte manier van schoenen bestellen.

Door eerst in de winkel te passen, konden we een maat groter online bestellen bij de winkel. Ideaal, want zo hoefden we niet weer terug te rijden.

In de winkel besteld en 2 dagen later in huis. Prima service

Grote sortering en prima service

Prettige, ruime winkel in de Westfield Mall 2 paar laarsjes gekocht waarvan 1 paar (moest half maatje kleiner) 2 dagen later via Post NL bij mij thuis werd gebracht! Uitstekende service!

De schoenen waren iets te wijd,service prina!

Prima,zending ok,retour ok,geld terug gekregen dus ook prima

Prima! Snelle en goede service

Top!!

Snel geleverd en heel blij met mijn schoenen in wijdte naat.

Kort, maar uitstekend.

Alles was zeer goed geregeld.

Op tijd bezorgd. Netjes verpakt, mooieschoenen, maar ik heb problemen met mijn linkervoet. Daarom teruggestuurd, wat ook vlekkenloos lukte.

Altijd top service !

Webshop altijd een snelle en correcte levering. In de winkel werken fijne, leuke mensen en er is een ruim assortiment aan mooie schoenen, tassen etc.

Pantoffels besteld, snel bezorgd, heel fijn.

Levering top maar kwaliteit slecht

Helaas zijn mijn sneakers na 1 keer dragen kapot. Een lusje waar doorheen de veters geregen worden is losgelaten. Sneaker is niet meer te dragen. Hoe stuur ik deze retour?

Goede klantenservice, fijne betaalmogelijkheden en goede retour service.

Súper goed geholpen en snelle levering, veel gemak voor de klant dus

Heel fijn!

Snelle levering dus SUPER

Net en snelle levering deze winkel is echt een aanrader

snelle, nette levering

snelle en nette levering. netjes verpakt

Nolten is een zeer goede onderneming!

Mooiste merken niet altijd de goedkoopste !wel ongeëvenaard in service!

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.