Zeer servicegericht, vriendelijk en supersnelle levering

Ik wilde bij Nolten in Westfield 'Mall of the Netherlands' een riem kopen. De verkoopster was zeer behulpzaam en zeer bereid om moeite te doen om (ondanks de grote drukte): ten 1e te helpen voor mij de juiste maat te bepalen, ten 2e te helpen een keuze te maken en ten 3e de riem te bestellen omdat de maat die ik nodig had er net niet was in het type riem dat ik wilde. Meteen de volgende dag werd mijn riem al thuisbezorgd dus ook nog een supersnelle levering.

Sinds jaren koop ik bij Nolten, eerst in de fysieke winkel. Na mijn verhuizing naar het noorden van ons land doe ik mijn keuze online. Bestellen is simpel en vaak eb ik binnen2 dagen mijn bestelling in huis. Keurig verpakt, alle lof

Snelle levering.Heb helaas het artikel retour gestuurd.De afwikkeling hiervan ging netjes en zonder problemen.

geweldig fijne winkel en personeel zeer kundig

Bij binnen komst gelijk een hartelijke begroeting zeer fijne sfeer in de winkel.Daarna goed geholpen door een lieve blonde dame.Ik ben slecht ter been en alles werd uit de kast gehaald om mij fijn en makkelijker te helpen.Ik heb 1 paar in de winkel gekocht en dezelfde schoenen online laten bestellen en thuis laten bezorgen. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.

Altijd prachtige schoenen en snelle levering.

Word altijd blij van schoenen van Nolten. Grote collectie en goede service. Zowel in de winkel als in de webshop.

Super snel geregeld

Super snelle levering

Schoenen goed, levering mindet

Ik had laarzen van 170 euro besteld, kreeg deze binnen in een kapotte schoenendoos. Vervolgens deed ik de doos open en zat er nauwelijks bescherming van papier om en in de laars.. dit noem ik niet echt service voor zo dure laars..

grote sortering, goede winkelervaring

zowel in de winkels in Den Haag als online goede en snelle service met grote sortering

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snelle service.

De bestelling werd snel en netjes geleverd. Ook het retourneren was eenvoudig. Het bedrag was per omgaande retour gestort. Uitstekend allemaal

Super tevreden

Super tevreden.

Uitstekende schoen

Snelle levering en prima product

Snelle service, mooie schoenen

Mijn schoenen (laarzen van Xsensible) werden snel geleverd, alles was degelijk verpakt en de laarzen zijn prachtig

Bestellen en bezorging ging prima. Geen opmerkingen

Helemaal prima!,

Snelle levering en grote keuze

Snelle levering en grote keuze

Voldoet aan verwachtingen

Heel tevreden

Heel tevreden

Mooie laarzen en deskundig advies

Ik ben zeer tevreden over Nolten. Alleen het online aanbod is leuker dan in de winkel, wat ik persoonlijk jammer vind.

Heel fijn en snel verzonden

De bestelling is snel en goed verzonden. 1 paar bleek te klein en op het formulier ingevuld graag een maat groter. Deze afhandeling lijkt langer te duren. Fijn als er een bericht nagestuurd wordt. Verder top bedrijf hoor

Prima service, snelle levering

Uitstekend geholpen in de winkel, de schoenen werden naar mij thuis opgestuurd want deze waren niet op voorraad in de winkel. Volgende dag in huis. Top!

Zeer behulpzaam

Attent. Duidelijk antwoord op de vraag.

gewoon goed

snelle levering goed verpakt

Duidelijke en volledige website, gemakkelijk in gebruik, snelle levering, keurig verpakt.

Top winkel! Geweldige service en een mooi assortiment.

Telefonisch goed geholpen, denken met je mee en een snelle verzending!

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.