Mooie collectie. Snelle levering en goede service! Zowel online als in de winkel.

Leuk shoppen

Ruime keuze, vlotte afhandeling.

Gewoon goed

Goede aanbiedingen en supersnelle levering

Beste schoenenwinkel die ik ken

We komen al jaren bij Nolten, zeker ook voor onze vier kinderen. Deze winkel verkoopt veel kwaliteitsschoenen (op een paar "slappe modeschoenen" na, maar die pik je er zo wel uit). Weleens elders een "aanbieding" gekocht maar dat was zonde van mijn geld, slechte kwaliteit. Verder word je hier altijd keurig geholpen door vriendelijke medewerkers, ook al kom je schoenen met 60% korting kopen. Topzaak, die er in de nieuwe Mall ook nog eens fantastisch uitziet. Qua prijs ook netjes, vaak net even goedkoper met dezelfde merkschoenen dan bijv. SHUZ. Dus blijf ik steeds tevreden terugkomen!

geen reactie op mail

Fijne winkel, maar als je een vraag/klacht hebt, is er niemand thuis.

Tevreden met bestelling

Snel geleverd, duidelijk bestel proces.

Super gaaf

Mooi en op tijd geleverd!!

Onwijs goede service

Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld. 1 mailtje was voldoende om alsnog de goede maat te krijgen.

xxx

xxxx

Zeer goed.

Veel info over hoe de juiste maat te nemen. Veel keuze. De artikels zijn precies zoals afgebeeld.

Precies zoals het hoort.

Als je wat besteld en ze beloven binnen een x termijn te leveren, dan moet dat wel gebeuren. Bij Nolten is dit in ieder geval goed geregeld.

Geweldig!

Super aanbieding snelle levering

Goede service. Snelle levering

Goede collectie

Prima, service. Goede kwaliteit.

Prima service voor goede prijs en kwaliteit.

het product werd snel en correct geleverd

Precies naar verwachting.

Leuk uitverkoopje

Kijk altijd even of er leuke ecco,s zijn. En zag wel een hele mooie aanbieding, had geen schoenen nodig.... Maar ja deze kon ik niet negeren. Binnen een dag waren ze er ,en pasten zoals de meeste ecco,s passen Prima.

Service rapide et de qualité

Satisfaite !!

Mooie slippers, maar na 1 dag al een accessoire steentje eraf

Super mooie en fijne slippers. Alleen erg jammer dat ik al een steentje verloor na de slippers een keer aan te hebben gehad.

Prima levering en gelukkig passen de schoenen

Volgens afspraak geleverd.

Pakketje super snel thuis gekregen en alles verliep zoals het hoort. Top service!

Snelle levering, goede service

Na een mailtje meteen een reactie. Prima!

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.