Precies zoals het hoort.

Als je wat besteld en ze beloven binnen een x termijn te leveren, dan moet dat wel gebeuren. Bij Nolten is dit in ieder geval goed geregeld.

Geweldig!

Super aanbieding snelle levering

Goede service. Snelle levering

Goede collectie

Prima, service. Goede kwaliteit.

Prima service voor goede prijs en kwaliteit.

het product werd snel en correct geleverd

Precies naar verwachting.

Leuk uitverkoopje

Kijk altijd even of er leuke ecco,s zijn. En zag wel een hele mooie aanbieding, had geen schoenen nodig.... Maar ja deze kon ik niet negeren. Binnen een dag waren ze er ,en pasten zoals de meeste ecco,s passen Prima.

Service rapide et de qualité

Satisfaite !!

Mooie slippers, maar na 1 dag al een accessoire steentje eraf

Super mooie en fijne slippers. Alleen erg jammer dat ik al een steentje verloor na de slippers een keer aan te hebben gehad.

Prima levering en gelukkig passen de schoenen

Volgens afspraak geleverd.

Pakketje super snel thuis gekregen en alles verliep zoals het hoort. Top service!

Snelle levering, goede service

Na een mailtje meteen een reactie. Prima!

Top snel geleverd

Lekker snel goed verpakt

Snelle levering!

Goede ervaring, bestel vaker!

Mooie goede sneaker

In het begin beetje strak maar nu na ruim een week als gegoten

Prima ervaring.

De bestelde schoenen op tijd geleverd. Helaas pasten ze niet en dus retour. Ook de retour was geen enkel probleem.

Zoals het hoort duidelijk , makkelijk en snel

Dik tevreden

Ik heb een paar leuke schoenen gekocht, alles naar wens

Alles was naar mijn zijn.

Vanaf dat ik telefonisch contact had met U, waar mijn vragen op een correcte en duidelijke wijze werden beantwoordt, heb ik mijn bestelling geplaatst en ontvangen, so far so good.

Snelle toezending

Helaas zaten de sandalen niet goed en heb ik ze dezelfde dag geretourneerd. Hopelijk gaat de financiële afhandeling ook goed.

Keurig

Keurig op tijd bezorgd, goed verpakt. Duidelijke voorwaarden.

Uitstekende service

Snelle en uitstekende service. Zeer vriendelijk, snel een goed geholpen door de klantenservice. Juiste product snel ontvangen.

Heel goed!

Snelle levering, goede communicatie én leuke schoenen!

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en fashion accessoires en kleding voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.