Snelle verzending, uitstekende klantenservice

Ik heb een hele goede ervaring met de webwinkel. Ik wilde graag een omruiling voor mijn dochter. Zodra de retour binnen was is de omruiling opgestuurd. Absoluut een aanbeveling.

Uitstekende service

Zondag besteld en dinsdagmiddag thuis bezorgd. Prima service

mijn ervaring is heel goed met Nolten

duidelijke site en snelle levering

De beste onderneming!TOP

Werkelijk een superbedrijf niet altijd de voordeligste maar in service werkelijk top!mooi assortiment wij kopen hier graag mooie merken en fijn personeel!

Mooie aanbieding, supersnel geleverd

Betrouwbare schoenenwinkel, duidelijke info, de beste aanbieding online en zeer snelle levering. Ook fijn dat je kosteloos mag retourneren.

Prettige website en snel geleverd.

De bestelling is snel geleverd

De bestelling was snel geleverd, maar de schoenen leken gedragen en ze vielen een beetje tegen. De rechter schoen was ook een beetje beschadigd

Super schoenen

Snel geleverd Netjes verpakt Geweldige schoenen

Prettige online-ervaring.

Correct verzonden, goede opruiming, veel keuze, mooie merken!!

Perfect !

My first purchase at Nolton. Good choice et service excellent! Delivery in 3 days to Belgium. What to say, just perfect!

Heb 2x Telefonisch contact gehad met Liza. Ze heeft me keurig te woord gestaan en goed geadviseerd. Ben tevreden over haar reservering en snelle afwikkeling van de verkoop.

Heel prettige zaak

Winkel altijd graag bij Nolten, voelt vertrouwd. Bestellen verloopt goed en betaling na ontvangst is ook fijn. Mooie artikelen, kortom een feestje!

Fijne website, mooi verzorgd afgeleverd, goede ervaring dus !

Goede prijs kwalteitsverhouding

Goede kwaliteit, prima levering

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering.

Snelle levering en bij retour snelle terugbetaling. Top!!!!

Super snel en netjes afgeleverd,!

Top bedrijf ga ik weer bij bestellen

Erg tevreden

Snelle levering, keurig verpakt en mooie schoenen!

Vriendelijk personeel dat voor je klaar staat. Deskundig advies. Heel fijn geholpen

Hele snelle levering

Duidelijke website . Overzichtelijk en klantvriendelijk . Snelle levering van mijn bestelling . Zeer tevreden

Super snel geleverd en netjes verpakt!

Binnen de geplande levertijd binnen en ik had het product 1x om laten ruilen en ook dat ging super vlot!

Goede service en snelle levering

Ook bij ruilen goede dienstverlening

Ik werd goed geholpen in de winkel

n.v.t.

bestelling vlot geleverd

Prima gegaan: de bestelling was snel geleverd. Helaas waren de slippers te groot dus zijn ze retour gegaan. Binnen een paar dagen was het bedrag dat ik tegoed had weer op mijn rekening gestort.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en fashion accessoires en kleding voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.