Goeie service en mooie schoenen

Goeie service en mooie schoenen

Internetbestelling, snel en volgens opgave bezorgd.

Helaas moest ik mijn Gabor sneakers retour doen vanwege de rits die te strak tegen de stof was genaaid, hierdoor moeilijk open en dicht. Jammer er was geen andere maat meer beschikbaar, om te ruilen. De retour service was/ging perfect!! zelfs dezelfde week mijn geld retour!! Waar krijg je nog zo’n snelle afhandeling.. Mvg Anjo

Snelle levertijd en goede service

Ondanks de retourzending is het heel netjes afgehandeld

Geweldig!

Snelle levering van 2 paar schoenen, 1 paar terug gestuurd en binnen 4 dagen was geld terug gestort. Kortom, zeer betrouwbaar!

Levering en ruiling waren precies volgens (online) afspraak.

Duidelijke website en uitgebreid assortiment in de sale

Besteld en zoals beloofd binnen 2 dagen binnen.

Snel gekregen, kon de bestelling volgen via post.nl en de verpakking was goed en degelijk

Goed product, snelle levering

Ben erg tevreden

Snelle levering, retour snel afgehandeld

Snelle levering maar sandalen over de voet te wijd daarom retour gestuurd

Heldere communicatie en snel geleverd .

Artikel op voorraad en bestelling via internet, overeenkomstig afspraak voor het moment en tijd van levering, zonder enig probleem afgeleverd

Rechterpantoffel 1 maat kleiner dan linkerpantoffel

Alhoewel beide Cypres pantoffels maat 37 aangaven, was de rechterpantoffel duidelijk een maat kleiner. Teleurgesteld.

Prima geregeld

Makkelijk besteld en op tijd geleverd.

Bestellen en de volgende dag thuis bezorgd

Correcte info over het artikel en verzending

Handig omschreven voor het bepalen van de maat van de schoenen volgens fabrikant. Dit kan namelijk wel grote verschillen vertonen. Op deze manier is de kans op de juiste maat te hebben wel groot en dit is belangrijk bij online bestellingen.

Zo hoort het!

Snel thuis en voor een uitstekende prijs.

Super snelle levering !

Wat een service !

Snelle en feilloze service!

Zaterdagavond besteld ik sneakers en maandag werden ze reeds geleverd in België!

Goede ervaring

Snel af gehandeld

Laarzen snel en netjes ontvangen.

Altijf super service

Komen ALTIJD hun woord na. Top

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.